- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szipak
tag
az igény jogos, a kicsiség meg relatív. piciért többért van a 6430, azon van HDMI, ellenben nehezebb is, nagyobb is. viszont mindkettőnek alap esetben azonos a kijelzőfelbontása, 14"-nál szerintem a 1366x768 már kevés, de lehet kérni bele HD+ kijelzőt, nekem is az van, erősen ajánlott. 13,3"-nál viszont a fennt említett alap HD felbontás szerintem nem annyira para.
első hsz-aid között írtad, hogy programozni is szeretnél. mint ezzel a mókás szabadidős tevékenységgel foglalatoskodó egyén én nagyon tudom javasolni a minél nagyobb felbontást, mert nagyon nem mindegy, hogy kell-e horizontálisan görgetni ahhoz, hogy a kódsor vége látszódjon, vagy sem. nyilván több pénz valamennyivel, de nagyon megéri. meg szebb is
-
szipak
tag
én azt a plusz 30k -t inkább erre költeném
megbízható fórumtárs, én is tőle vettem egy e6430-at, minden a leírtak szerint van és egy e6x3x latitude súlyosan földbe döngöli minden szempontból az 5520-as szériát (3 év nbd gar, hogy mást ne mondjak). vinyót, ramot bármikor módosíthatsz benne, azt ne felejtsd el
-
sdombi
tag
Annyival tud többet a
latitude pro:
- NDB gari (házhoz jön a szerviz),
- világítós billentyűzet, (szvsz komfortosabb bill)
- jelentősen jobb minőség mind összeszerelés mind alkatrészek terén.
- nincs dedikált vga (meghibásodás esélye kisebb, driverekkel nincs szívás, hatékonyabb hűtés)
- matt kijelző
- jól hordozható (nagy akksi, normális méret és súly)
latitude kontra
- valamivel drágább,
- nincs dedikált vga (nem lehet játszani)Inspiron pro:
- nagyon jó ár érték arány,
- van dedikált vga
Inspiron kontra
- viszonylag gyengébb minőségű anyagok
- csillogó kijelző
- szervizgarancia (nem futáros el és visszaszállítás)
Tény és való, hogy az új inspironok sokkal jobbak mint az előző generáció (N5110), ha tényleg gyakorlatilag asztali gép helyett kell, akkor arra jó az inspiron is, de "munkára" azért strapabíróbb gép kell. -
lupus_l
aktív tag
Ez igaz, nem néztem a processzort. A i5 3210-es erősebb.
Habár lehet egy SSD mellett nem lehet olyan lassú az i5 3317 (nem vagyok processzor szakértő, de nyugodtan szóljon hozzá más is).
Ilyenkor a nagy kérdés, hogy a minőségibb összeszerelés vagy a gyorsabb gép éri-e meg jobban
-
lupus_l
aktív tag
Ha programozásra kell, akkor egy Dell Inspiron 5521-est javaslok (ez a 5520-as utódja). Érdemes i5-ös processzorral venni. Ez a széria már csiszolt fém házas (az alja műanyag a gépnek
)... sok helyen sajnos csak másolják az 5520-as leírását, így a műanyag ház hibásan szerepelt. Szerintem elég minőségi változás lett az elődjéhez képest...
Tapasztalatom szerint főleg anyagminőség volt a különbség a szériák között. Nekem csak Inspiron volt, nem volt rájuk panaszom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux Mint
- Bestbuy játékok
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Diablo IV
- Windows 11
- További aktív témák...
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest