- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
McLaca
őstag
Na ezért nem veszek ULV procis gépet 15W TDP-vel (meg ez a Hynix - nekem is ez van - SSD nem egy csúcsminőség, főleg, hogy 1,9TB írással jár 91%-on a kondíció). Jó nekem a 35-45W, a mostani 5480-am így is elmegy 5-8 órát az i5-7440HQ-val, viszont...
... ezt már nem csak Neked:
Eleve gyanús, hogy a gépet ahogy kivettem idén februárban a szűz csomagolásból, már 10% elhasználódást mutatott az akku első töltés után (ill. be sem kapcsolt akkuról addig, míg a töltőt bele nem dugtam, pedig 40% körül volt). Ritkán és keveset használom akkuról (alkalmanként 1-2 óra), így nincs agyon töltögetve, ill. 50% alatt kezd el tölteni és 85%-nál megáll, így egyelőre még mindig 10%. Viszont tegnap alkotott egy olyat, hogy kb. 44%-nál, ahol még bő 4 óra üzemidőt jelzett, egyszer csak kigyullad a töltésjelző, narancs színben. Pár mp.-re rá üzen is a win10, hogy nem ártana tápra tenni. Nézem a töltöttséget: 7%...
Elszállt az egyik cellám?
Most kap egy 100%-os lassú töltést, aztán meglátjuk. Ha valami megborult, akkor garanciáztatással bepróbálkozok, de innen lesz a következő érdekes etap. Tudtommal az akkura 1 év van, a gépet februárban vettem, de service tag alapján 2017. október végétől van garancia rá (Mysofttól van). A szerint pedig már túl vagyok az egy éven. Ez mondjuk eleve kérdéses, hogyan lehet, hogy októberben elindult a garancia, amikor én februárban vettem...
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Futás, futópályák
- Hiány alakulhat ki az adattárolókból az AI adatközpontok miatt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP,15.6" FullHd IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku, szép á
- Lenovo Z51-70 gamer laptop (I5,8gb,250 SSD)
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest