Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• McLaca

őstag

válasz RWD #61908 üzenetére

Na ezért nem veszek ULV procis gépet 15W TDP-vel (meg ez a Hynix - nekem is ez van - SSD nem egy csúcsminőség, főleg, hogy 1,9TB írással jár 91%-on a kondíció). Jó nekem a 35-45W, a mostani 5480-am így is elmegy 5-8 órát az i5-7440HQ-val, viszont...

... ezt már nem csak Neked:

Eleve gyanús, hogy a gépet ahogy kivettem idén februárban a szűz csomagolásból, már 10% elhasználódást mutatott az akku első töltés után (ill. be sem kapcsolt akkuról addig, míg a töltőt bele nem dugtam, pedig 40% körül volt). Ritkán és keveset használom akkuról (alkalmanként 1-2 óra), így nincs agyon töltögetve, ill. 50% alatt kezd el tölteni és 85%-nál megáll, így egyelőre még mindig 10%. Viszont tegnap alkotott egy olyat, hogy kb. 44%-nál, ahol még bő 4 óra üzemidőt jelzett, egyszer csak kigyullad a töltésjelző, narancs színben. Pár mp.-re rá üzen is a win10, hogy nem ártana tápra tenni. Nézem a töltöttséget: 7%...

Elszállt az egyik cellám?

Most kap egy 100%-os lassú töltést, aztán meglátjuk. Ha valami megborult, akkor garanciáztatással bepróbálkozok, de innen lesz a következő érdekes etap. Tudtommal az akkura 1 év van, a gépet februárban vettem, de service tag alapján 2017. október végétől van garancia rá (Mysofttól van). A szerint pedig már túl vagyok az egy éven. Ez mondjuk eleve kérdéses, hogyan lehet, hogy októberben elindult a garancia, amikor én februárban vettem...

Üdv!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés