Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Fred
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekegsm
őstag
válasz
vscotina #6147 üzenetére
Igazabol a Vista es az XP kozti kulonbsegek nem befolyasoljak a gep hasznalatat, ha a fizikai megkozelitesrol van szo (ami a kezikonyvben bennevan). Szoval a kezikonyv alapjan tok mindegy, hogy XP, Vista, Linux vagy Dos van rajta.
En mondjuk a MediaDirectet a particiojaval egyutt a tanuvedelmi program ala helyeztem (Aki nezi a Sopranost, az tudja, mit jelent), a gombjat atallitottam Firefoxra. Tobb hely, kevesebb gond.
Ha kerdezel itt, es valaki valaszol, hagyj egy fel vagy egesz napot erlelodni a dolgot, ha hulyeseg, akkor ugyis valaszol ra valaki.
-
törölt tag
válasz
vscotina #6147 üzenetére
vistához tudom ajánlani ezt a két oldalt: [link], [link], elég jó tippek vannak, én is ez alapján csiáltam meg elsőre.
a Dell üzletpolitikája bonyolult, és ahogy látom elég ötletszerű, ugyanis Magyarországon még nicns rendes hivatalos Dell képvieselet, csak szervíz, meg viszotneladó, nem vagyunk Dell-direct ország. ezért a support is kevesebb felénk, de állítólag ez hamarosan változni fog.
a media direct nem egy nagy durranás, bár lehet vele játszani. szerintem simán meg lehet várni azt az 1 percet, amíg bebootol a gép, ha filmet akarsz nézni, nem érdemes ezzel szórakozni
persze mindenkinek mások az igényei. de mondjuk lehet, hoyg azért kevés róla az infó, mert senki se használja
ha valaki nem teszi meg addig, akkor majd később utánanézek a hsdpa foglalatnak, csak most órára kell mennem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- Philips LCD és LED TV-k
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Már nem tudni, hogy mikor kerülhetnek piacra a DGX Spark gépek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 9410 i5-10310U / 8gb ddr4 / 250gb m.2 / érintőkijelző/ világító magyar Bill. / töltő
- Eladó: Asus ROG Zephyrus G16 (2024) - GU605MI-QR075W
- Prémium ThinkPad T14s Gen 4 Munkaállomás, Ryzen 7 PRO 7840U w/Radeon 780m szép állapotban
- HP USB-C G5 Dokkoló (5TW10AA ABB) Új
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Új Asus 18 ROG WQXGA MiniLED 240Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L580 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest