Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• blackmoto

senior tag

válasz 1501N #5963 üzenetére

A 7.10-es-ből a 64 bites stabilabbnak tűnt. A 7.04-es viszont jobb választsnak, de sajnos egyik se kapcsolja le a gépet, amikor az akksi eléri a beállított értéket. De ezt egyik kipróbált friss linux se tudta. (Ubuntu, openSUSE, Mandriva, Zenwalk, első kettőből i386, és amd64 is volt.) Ötletem sincs miért? A felfüggesztés ill. hibernálás meg vagy megy vagy nem. De ha megy is, akkor is általában csak amíg friss a telepítés, és nem állítok el semmit, ill. nem telepítek semmit. A zárt Ati driver pl. kapásból hazavágja ezt a funkciót, úgyhogy nincs is értelme feltenni.

A legjobb a 7.10-es ubuntuban az volt, hogy abszolút magától felfüggesztette a gépet használat közben, aztán ha felélesztettem, akkor rögtön hibernálta, majd, ha abból is újraindítottam, akkor ott ahol megállt, onnan ment tovább. Mindezt friss telepítéssel. Kicsit idegesítő a makacssága... ;] :Y Persze, ez is csak addig ment míg nem raktam fel a wlan-t ndiswrapperrel, mert a linuxos driverrel gyengének tűnt a jel. Ezután megint elhasalt felfüggesztéskor. Egyszerűen lefagy fekete képernyővel. Szóval megszabadultam tőle. A régi asztali géppel örültem, hogy sikerült mindent kiváltani linuxszal, aztán most ennek annyi. Sajna ezen a vason túl sok a hiba, ami nekem nem elfogadható. :W

Új hozzászólás Aktív témák