Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jhonny06: Új gépsárkány
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Új hozzászólás Aktív témák
-
tpoor
csendes tag
válasz
Atlantis
üzenetére
Hogyan lehet elerni, hogy az internet ne csak egy oldalso 60%-os savban fusson, hanem normalisan teljes kepernyön? Igaz, hogy WSXGA a felbontas, de akkor is nagyon picik a betük, a felesegem meg mar agyon csesztet, hogy csinaljak vele vmit. Probalkoztam mar atallitani a böngeszöben a meretet (Explorer es Firefox), ill. a kepernyö felbontasat lejjebb venni, de nagyon elmosodottak lette a betük szelei. Az eredeti merteben nagyon szep eles minden, de pici. Van vkinek vmi ötlete. Köß
-
válasz
Atlantis
üzenetére
Olyan jó tudni hogy otthon minden a régi és változatlan
, bár ha hazajutok nem hiszem hogy sokáig fogom élvezni, mert kezdem megszokni hogy itt minden zebrán udvariasan lefékez és átenged az autós, amire otthon valljuk be kicsi az esély
, csak nehogy elfelejtsem.
Nekem az ügyfélszolgos mindig azzal kezdni a mondandóját : Mr. ........................ én tökéletesen megértem a problémáját, mire én azt válaszolom akkor oldja meg, erre néma zavart csend a vonal végén, majd a felettes kapcsolása, aki szintén megérti, és sz...... bele komolyan ennél néha már a kiabálás is jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Battlefield 6
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Sorozatok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gyúrósok ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- További aktív témák...
- KINCS! 0 Perces Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 6650U 16/1TB FHD
- KINCS! 0 Perces Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 6650U 16/512 FHD
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop.
- KINCS! 0 Perces Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 6650U 16/256 FHD
- Lenovo ThinkPad 40AS dokkoló 90w töltővel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
, bár ha hazajutok nem hiszem hogy sokáig fogom élvezni, mert kezdem megszokni hogy itt minden zebrán udvariasan lefékez és átenged az autós, amire otthon valljuk be kicsi az esély
, csak nehogy elfelejtsem.