- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
premete #48098 üzenetére
Nem a Haswell és Broadwell közt votl csíkszélesség ugrás is? Vagy a refresh, amit írsz, az már az új csíkszélességgel jött volna? Mert úgy tényleg jó lehet
Ja, jók ezek az új technológiák meg csatlakozók, de az nem jó, ha generációnként változik, és semmi semivel nem kompatibilisMondjuk a WWAN nekem nem lényeg, nem használnám ki biztosan (azért is gondolkodtam azon, hogy oda tegyek SSD-t). Ha nagyon kell net út közben, akkor szerintem inkább vennék egy MiFi-t. Bár abból a 4G-sek nem olyan olcsók.
t72killer: Szerintem nem igazán árverseny. Itt a legolcsóbb T450s hivatalos forrásból 8500 yuan, 1 év garival, míg ugyanez a kiszerelés Hongkongban 3 év garival 6700 yuan. Oké, hoyg HK oclsóbb, meg kvázi adómentes, de legjobb esetben is azonos árra jön ki az ottani modell, és 2 évvel több rá a garancia.
Gondolkoztam a Skylake-en is, de gyanítom, hogy amikor kijön, akkor jó drága lesz az új széria, és igazából nem hoz szerintem olyan sok újdonságot. Plusz ki tudja, hoyg mit rontanak el majd a 60-as szériában, esetleg egy még gyengébb billentyűzet, vagy kevesebb port, vagy egyebek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LEGO klub
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Trollok komolyan
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Magisk
- Linux kezdőknek
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MSI CYBORG 15 A13V
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest