Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• blackmoto

senior tag

válasz Gudy #4608 üzenetére

Hali!
    Egyelőre nincsenek. Maradjon is ez így. ;) Nagyon meg vagyok vele elégedve.
    Ezzel a négycellás akksival (29Wh) 1,5 órát ment el folyamatos böngészéssel több tabon és háttérben Winamppal, a fényerő 1-es fokozaton.

Egyetlen ''hibát'' fedetem fel: a DVD-író nem mindig nyílik ki a kattanás után. Nem mindig dobja ki a tálcát egy centire. Ilyenkor meg kell nyomni, mint a memóriakártyákat kivétel előtt, és kiugrik. De ez szerintem ennek az írónak a hibája csak. Csak ezért nem lesz szervíz, mert annyit nem ér, és nem is akadályozza a használatot. Más negatívumot nem tudok írni. Tökéletes masina. Leginkább a halksága tetszik. nagyon keveset megy a venti benne. :C SZERK: (Murphy él: Most kinyitottam az Fn+F10 bill-kombinációval 20-szor, és mindannyiszor kinyílott, szóval lehet akkor produkálja, amiko használatban bemelegszik, nme nyúzom annyit, hogy annyira figyeltem volna. :B Egyébként egy TSST darab van benne. Ez valami Samsung nem?
    Az Asus-ban a cerka nem tud energiagazdálkodást, szóval szerintem az se megy túl sokat akksiról, ill. nem tudom mennyire lehet halk. Kipróbáltam egyet itt Baján, de nem győzött meg. Nekem a 3 év gari fontosabb volt, plusz, hogy ennek a gépnek a formatervébe és színeibe beleszerettem. Persze,utóbbi erősen szubjektív... :))

A kártaaolvasó nem tudom mennyier fontos neked, de ez csak SD/MMC-t olvas, míg az ASUS MS Pro-t is. De nem hinném hogy ez a vízválasztó. Ami még fontos lehet, hogy a Dell-ben levő ATI Xpress 1150 400MHz-en ketyeg, míg az ASUS 1100-ja csak 300-on.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák