Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quent1n
senior tag
válasz Scraffy #4478 üzenetére
Fogok rola képeket csinálni, csak most romeltakaritás van mert irto nagy lett a kupi a szobámban.
Amugy igen, azt mondom h korrektül megcsináltá. Persze ha becsukod és megnyomkodod recseg ropog kicsit, de ez sztem semmit sem jelent. Massziv, tartos darabnak néz ki. Én asztalon semmit se teszek alá. Ha az ölembe van akkor teszek alá vmi könyvet, ugy fél - egy ora után. Notebookstoreban vettem. 281 ezerért áfával. A 264ezres gépet vettem + Antiglare kijelzö, 2giga ram, ezért lett ennyi. Képek hamarosan, talán már holnap.Ha a fényt akarjuk, el kell fogadni az árnyékot is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest