Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Krystal_s

addikt

válasz Chaser #31982 üzenetére

Az autószerelő sem csak S mercit javít, hanem az A osztályt is. ;)
    Azzal én is egyetértek, hogy sok gép röhejesen van összerakva.

SzaboZE : Szerintem is teljesen jók voltak a hőfok értékek Aske gépén is, pont ezért nem indokolt a 4500rpm fordulatszám és mivel EstiloL2 gépén 2700rmp normális érték ua a gép, azonos hűtőrendszerrel, ezért írtam, hogy inkább vezérlési hiba lehet pl bios, mintsem a hűtőrendszer minősége.
    "Egyébként ha egyszer jársz felénk, szívesen megmutatok egy latitude-öt, aminek a hűtőjét szinte hallani se lehet alap terhelésnél (jó ideig be sem kapcsol indulás után), ahhoz képest bármelyik inspiron valóban elbújhat."
    Bios frissítés óta az én Inspironom is hangtalan, kb 50°C-ig be sem kapcsol, utána is csak 2000-3000 között, de azt sem nagyon lehet hallani. ;) Bízom benne, hogy így is marad. Amúgy én nem ezért vittem szervizbe, telefonon és neten informálódtam. :)Megértem, ami mondasz, hogy a Latitude jobb minőség...csak ha egyik embernél ua típus jól működik, akkor a másik ember is elvárná azt.

Ezt nem gondoltam, hogy a pesti központban ilyen a helyzet. Tudtam, hogy sok ember beletörődik, ha valami nem működik tökéletesen, na de ennyire :F (nagy részük nem is tudja miről van szó, néha irigylem a hozzáállásukat az élethez, aki picit butább mindig boldogabb) Az nekem is feltűnt, amikor egyes hibaleírásokat kerestem a neten, hogy a magyar fórumokon szinte semmi találat, egyes külföldi oldalakon meg több 100 ugyanabban a témában (tudom ott többen vannak)...és más mentalitás stb... :)

Új hozzászólás Aktív témák