Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- potyautas: Aktiviti
- bambano: Bambanő háza tája
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
Chaser
üzenetére
Az autószerelő sem csak S mercit javít, hanem az A osztályt is.

Azzal én is egyetértek, hogy sok gép röhejesen van összerakva.SzaboZE : Szerintem is teljesen jók voltak a hőfok értékek Aske gépén is, pont ezért nem indokolt a 4500rpm fordulatszám és mivel EstiloL2 gépén 2700rmp normális érték ua a gép, azonos hűtőrendszerrel, ezért írtam, hogy inkább vezérlési hiba lehet pl bios, mintsem a hűtőrendszer minősége.
"Egyébként ha egyszer jársz felénk, szívesen megmutatok egy latitude-öt, aminek a hűtőjét szinte hallani se lehet alap terhelésnél (jó ideig be sem kapcsol indulás után), ahhoz képest bármelyik inspiron valóban elbújhat."
Bios frissítés óta az én Inspironom is hangtalan, kb 50°C-ig be sem kapcsol, utána is csak 2000-3000 között, de azt sem nagyon lehet hallani.
Bízom benne, hogy így is marad. Amúgy én nem ezért vittem szervizbe, telefonon és neten informálódtam.
Megértem, ami mondasz, hogy a Latitude jobb minőség...csak ha egyik embernél ua típus jól működik, akkor a másik ember is elvárná azt.Ezt nem gondoltam, hogy a pesti központban ilyen a helyzet. Tudtam, hogy sok ember beletörődik, ha valami nem működik tökéletesen, na de ennyire
(nagy részük nem is tudja miről van szó, néha irigylem a hozzáállásukat az élethez, aki picit butább mindig boldogabb) Az nekem is feltűnt, amikor egyes hibaleírásokat kerestem a neten, hogy a magyar fórumokon szinte semmi találat, egyes külföldi oldalakon meg több 100 ugyanabban a témában (tudom ott többen vannak)...és más mentalitás stb... 
Új hozzászólás Aktív témák
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- HP Elitebook 840 G11 Ultra5 135U 16/512GB Garancia
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Lenovo L570 i7-7500u / 12gb ddr4/ 500gb Hdd / töltő
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Megértem, ami mondasz, hogy a Latitude jobb minőség...csak ha egyik embernél ua típus jól működik, akkor a másik ember is elvárná azt.
(nagy részük nem is tudja miről van szó, néha irigylem a hozzáállásukat az élethez, aki picit butább mindig boldogabb) Az nekem is feltűnt, amikor egyes hibaleírásokat kerestem a neten, hogy a magyar fórumokon szinte semmi találat, egyes külföldi oldalakon meg több 100 ugyanabban a témában (tudom ott többen vannak)...és más mentalitás stb...