Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdolapos
csendes tag
válasz kezdolapos #3136 üzenetére
1.oprendszer, rejtett partición van, viszont az eladó azt mondta HRPnél pár ezer forintért adnak hozzá lemezt is, így.
így van? hogyvan?
2.mégvmi. magyar dokumentáció vhol elérhető a 6400ról? mert csak angol könyet kaptam hozzá. én még értem de kellene magyarul is, másnak..
köszi!laptopot nézünk
-
kezdolapos
csendes tag
szóval nem bírtam ki bekapcsolatam, hamar fel is épült rendszer.
amit a géphez adtak Drivers and Utilities CD-t betéve és elindítva, viszont csak kriksz-krakszok jelentek meg telepítésnél, fogalmam sem volt mit telepít de felment..
szóval magyar nyelvű anyagot hol tudnék hozzá találni?
[Szerkesztve]laptopot nézünk
-
Chili7
őstag
grat hozzá, kiváncsi vagyok a véleményekre, mert gyanítom, hogy veszek én is egy ilyet.
Az aksi kezelés, ha ez megnyugtat, akkor csináld, de nem egyszer nem egy helyen le lett írva, hogy formázni nem kell, és a kivétel sem hosszabbítja meg az elöregedési folyamatot. -
Badb0y
addikt
Javítsatok ki ha tévedek, de azért ha bennt van az aksi, az ha a hálózatban vmi gebasz van, akkor védi a gépet nem
Minőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- 1118. Budapest, Tűzkő utca 5
- Lenovo x240 üzleti notebook, i5 / 8GB / SSD / 3G gyári magyar bill, JÓ AKKU!!!, töltő, táska OLCSÓN!
- HP ENVY 15 fémházas notebook - i7 4700MQ / 8GB RAM / 240GB SSD / GT 840M 2GB - vil.bill.
- Lenovo Y520, 8Gb ram, 1TB HDD, gyári töltő
- ESHARK GURUWA 15,6" gamer merevített hátizsák powerbank csatlakozás, új
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest