Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Idővándor
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Az RGB LED TV leváltja az OLED-et?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
subidu #10095 üzenetére
A 09-es BIOS annyit csinál, hogy alacsonyabb hőmérsékleten kapcsolja be a ventillátort, magát az eredeti problémát nem orvosolja, de késlelteti az előfordulását. Jó esetben annyira, hogy egyáltalán nem fordul elő a gép élettartama alatt. Rossz esetben a garanciaidőn túlra tolja ki: itthon, ahol alapból 3 évvel adják a gépeket, nem kell az utóbbitól tartani, de kint 1 év jár csak, a többi opcionális. Nekik érdekes, mert a hiba olyan 6-8 hónap után szokott jelentkezni eredetileg.
Új driver is van fenn 08.18. óta, ha érdekel.
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
subidu #10095 üzenetére
Nekem van gondom a melegedés miatt, és ez az ominózus hozzászólás, amin a fiúk leakadtak: ez eredetileg egy privát üzenet volt, amit nem azért tettem be, mert az XPS-t nem javaslom, hanem azért, mert a választás menetéről és a tévedésről, valamint a T61-ről szólt.
Két kiegészítést tettem azóta, hogy ne rémítsek halálra senkit feleslegesen: első kiegészítés, a második az én NBD garanciámra vonatkozik, nem tudom, itthon mivel adják: második.
Olvastam olyan hírt, hogy valakinek azt mondták, a július 25. után rendelt (USA megint) gépek javított VGA-val szereltek. Nem hiteles infó, de elhangzott ilyen is. (Nem az nVidiától, ők hallgatnak, mint a sír.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell precision 7530 laptop
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- VivoBook S M3402QA 14" 3K OLED Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest