Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzaboZE
addikt
D/port-hoz 90 vagy 110W-os táp kell, a D/Dock-ba a 220 közvetlenül csatlakozik. Amikor a gép ezekben van, akkor onnan kapja a tápot, tehát nem is lehet máshova dugni az adaptert, mint a portba.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
kekegsm
őstag
Kepernyo sikkepcsoves legyen, beepitett billentyuzet legyen benne, ha 1 kg-nal konnyebb, gyanakodj... :-)
Komolyan: tapogasd korbe, nezd meg minden pontjan, aljan matricak eredetiek e, csavarokon latszik e serules (acel kilatszik a fekete festek alol), nincs e repedes, kopottak e a gombok.
Ha bekapcsolod, (es meg soha nem volt bekapcsolva) akkor a windows eloretelepitett rendszer utolso simitasa jon be (felhasznaloi nevek megadasa, admin jelszo megadasa, ilyesmi), nem maga a Windows bejelentkezes.
Lépj ki, lépj be, próbáld meg újra...
-
Sir Riccio
addikt
3. Amennyire én tudom elvileg 1óra alatt 80%-ra tölti az akkut. Viszont nem árt neki a 16óra töltés majd csontra kimerítés és aztán még 2-3x ugyanezt.
A másik kérdésekben nem vagyok érintett életemben 1x telepítettem vistát...és nem dőltem el tőle.Grat a notihoz.[ Szerkesztve ]
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
törölt tag
nade az a bajom, hogy néha megy! de most arra jöttem rá, hogy akkor kezd el hülyéskedni, ha valami másik hang (pl. rendszerhang, vagy skype/miranda/stb) meg kéne szólaljon párhuzamosan. úgyhogy most kikapcsoltam minden ilyen hangot, de azért nem éppen bíztató, hogy ennyire nem megy a duplex...
a másik meg, amin kiakadtam, bár ez ide off-topic, hogy nem megy a webkamera. megtalálja a drivert, de azt írja, hogy nincs elég információ aaz inf-ben, hogy telepítse. azt hittem, hogy a vlite miatt van, mert kiszedtem egy olyan elemet is, amit nem kellett volna, de most visszaraktam azt a verziót, amivel eredetileg működött, és most azzal sem megy
de azt már tudom, hogy soha többé nem engedem a windows update-et a gépem közelébe: ma háromszor kellett újratelepítsem, mert a frissítéstől meghalt a rendszer... -
McLaca
őstag
Kiszolgálja magát. Alapesetben 8MB-ot csíp le 2D-hez, ha 3D-s alkalmazás fut, akkor meg a rendszermemória függvénye, de max. 384MB-ot.
Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
törölt tag
mit ijesztgetnélek, nekem is ilyenem van
amúgy az, hogy a changelogban mi van, az szerintem nem jelenti azt, hogy nem voltak még mellette finomítások. biztos én vagyok csak paranoid, de az utóbbi 3 bios igen gyorsan követte egymást, igaz egyik sem kritikus, csak ajánlott frissítés. -
törölt tag
szerintem nem is érdemes
ha nem akarsz bele újabb procit tenni, meg hasonlók, akkor az tökéletes. legalább kevesebbet pörgeti a ventit, mint az újabbak (asszem a 06-tól került bele a Thermal Control update, vagy hogy)
gondoltam rá, hogy downgradelni kellene, de végülis működik, szóval inkább nem piszkálom... -
kekegsm
őstag
A TPM az a titkositasert felelos Trusted Platform Module
A SKU az egy adott konfiguraciot takar. Szoval ha mindegyik egyeni konfignak van egy SKU-ja. Pl ha ket vostro teljesen egyforma, de az egyikben nem matt, hanem fenyes a kijelzo, akkor mar mas a SKU.Szoval ez egy olyan BIOS, ami a TPM nelkuli konfigokat is tamogatja... De nem ertem, hogy ez most miert is jo...
Lépj ki, lépj be, próbáld meg újra...
-
törölt tag
aero, sidebar és hasonlók futnak? ezek alapjáraton tudnak szépet alkotni, de azért annyira nem kéne durva legyen, mint ahogy írtad. a vírusírtó is lehet ludas, hogy fut. illetve ilyen indexelő szolgáltatás, meg esetleg defrag szoktak még titokban menni.
de amúgy érdekesség, hogy az Ubuntu szerint most 800MHz-en fut a cpu-m, pedig elvileg a T7100-as miniális frekvenciája a bios szerint 1200MHz...
-
törölt tag
hát, ha cska pár pillanatra, akkor szerintem ne törődj vele
ha nem akarsz recovery-t, akkor szerintem törölhetsz bármit. én most vettem észre, hogy van egy 64 megás partícióm, valami Dell Utilities címszóval, amiból 55MB szabad. de a windows partícionálója nem látja, eddig fel sem tűnt. mondjuk ekkora cucc még nem zavarkekegsm: 1,8GHz-es, de biztosan emlékszem, hogy a bios-ban a proci tulajdonságainál kiírja, hogy 1,2GHz a minimum. Vista alatt az volt a legalacsonyabb órajel, amin ment (XP alatt meg asszem 1,6GHz, de az XP nem tudta soha rendesen kezelni...)
[ Szerkesztve ]
-
Sipi16
őstag
Biztos abban bízik, hogy innen megveszik. Mármint a Dell topikból. Nah sikerült a vistát kiherélnem ezért vissza kellett vinni a boltba. Itt egy kicsi huzavona után kaptam egy új vistát (Szerencsére az előtelepítő lemezzel teljesen újra tudták húzni a rendszert.) így most nagy a boldogság. Van saját partícióm is. Eddig csak annyi bajom van a Vistával, hogy mindenre háromszor rákérdez. Bízom benne több nem is lesz.
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
tozo86
tag
nekem szinte állandóan adapteren megy, de én úgy tudtam, hogy ez nem árt az akksinak. most felrakom everestet és megnézem ezt az elhasználódás dolgot.
Köszi a válaszokatszerk:
megnéztem és everest 51 %-ot ír az elhasználódás mértékéhez.
Akkor ezt ugye elvileg kicserélik? 1 év alatt nem szabadna neki ennyire lestrapálódni. Ugye az nem kever bele a gariba, hogy RAMot bővítettem? (notebookstore.hu-nál vettem a gépet)[ Szerkesztve ]
`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•´¯`•.¸ ><((((º>
-
törölt tag
még nem... ehhez át kéne lépni windowsba, feltelepíteni az everestet, meg ilyesmi erre meg egyelőre nem nagyon éreztem késztetést az utóbbi időben...
de amúgy mostanában lehetett látni, hogy milyen következetes értéket az az a progi, szóval nem biztos, hogy sokra lehet menni a méréssel. -
Stehe
aktív tag
Hali!
Everest sajna csak akkor írja ki a tipust, ha fel van telepítve a Driver. ADVD-ről meg randomban lehet választani. Pl. a Broadcom 440x 10/100 controller lehet a kábeles hálókártya? A wifi pedig Dell Wireless v. Intel Pro? Ezeket hol lehet lecsekkolni?
MediaDirectes CD-t pedig nem is kaptam -
törölt tag
Köszönöm szépen, mindig ez van, ha az ember egy-két sört helyez kilátásba akkor egyből lesz megoldás
Sajnos a különbséges kérdésemre ettől még nincs válaszom, azt a postot amit bekopiztál én is megtaláltam, de írta a srác is, hogy a Dell-nél sem kapott egzakt választ, ahogy én sem, amikor rákérdeztem a supportjuknál. Mindegy valamivel előrébb vagyunk és kösz mégeccer
u.i: a sört majd alkalomadtán elküldöm -
rumos14
nagyúr
ezt most általánosságban írod, vagy a Dell notikra? mert az asztali gépemmel nyugodtam írtam DL DVD-t úgy hogy teelpítve volt Alcohol és DTools is. amúgy sem értem, mi az összefüggés. egy v. két réteg, nem mindegy? ha DL korongot akarok írni, előttem uninstalljam ezeket a progikat
-
törölt tag
Amit kiír hátralévő időt az egy hozzávetőleges érték, amit vagy a pillanatnyi, vagy pedig a bekapcsolástól eltelt időre átlagolva ír ki. Szóval ha 2 órán keresztül csak bámulod az üres monitort, majd elindítasz hirtelen egy erőforrászabáló progit akkor előfordulhat ez a jelenség. Nézd meg egy Everest-el is
-
atosz
őstag
Eddig úgy ahogy okés volt, a WiFi vacakolt, de a LANnal nem volt gond. Most az nem megy. Internetem van a LANnal is, de a levelezés nem megy, csak wifivel. Szervert sehonnan sem látok, nyomtatni nem tudok. Próbáljatok már így dolgozni. Pár napja ugye kicserélték a lapot, procit, de már azóta is kétszer újraindult, érdekes mindenesetre.
A Dellnek meg nincs egy értelmes hálózatmenedzselő programja se. -
uganda85
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Dell Latitude 5490 (14" FHD IPS, i5-8350u, 8 GB DDR4, 256 GB SSD, UHD 620, 4G LTE Modem, 1 Év Gar.)
- 3 db laptop eladó BONTÁSRA/ALKATRÉSZNEK
- Laptop javítás ingyenes bevizsgálás minden esetben
- LENOVO Thinkpad L14 GEN 3 / i5-1245U / 16GB RAM / NVME SSD 240 GB / FullHD / Win 11 Pro TÖBB DARAB!
- Lenovo L15 Ryzen 7 5850 8 mag 16 szál Zen2 Radeon Vega 7 16Gb Ram Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest