Hirdetés
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
devil-k
nagyúr
Régi vigadó
Kellemes meglepetésben volt részünk. Bevallom őszintén, nem gondoltam volna, hogy ezen a helyen ilyen finom ételeket lehet kóstolni. A fogások fantáziadúsak, kiadósak és különlegesek. A felszolgáló előzékeny, körültekintő és udvarias volt. Egyedüli gyenge pont a somlói galuska, ami igen átlagosra és felejthetőre sikeredett.
Ettől függetlenül tetszett a hely és szívesen ajánlom másoknak is. -
ildi_
tag
Mondjuk azért próbálkoznak újdonságokkal (pl. paleo menü), nem lehet a bejáratott emberekre építeni folyton, egyáltalán ki az, aki évek óta ugyanoda jár és ugyanazt eszi? Egy hónapig sem bírnám egyik menzás kaját sem mindennap, nemhogy évekig. Pasim szokott néha onnan rendelni, ha már nagyon nem tudja mit enne és ha megkérdezem milyen volt: "megint 3/4-e volt köret"...
-
ildi_
tag
válasz
#05304832 #1894 üzenetére
Nekem a Blaháné az a tipikus menzás ebéd, ami messziről megismerhető a sok delikáttól, nem szeretem kategória. Ugyanezt a szintet hozza a Klinika menza is, amihez végső esetben fordulok.
Az Aladdin előtt meg tudok biciklivel, le tudom lakatolni? Mondjuk nem mintha a lakatom érne bármit is, csak úgy szoktam bárhol hagyni, ha fél szememet rajta tartom, mert a lakatom kb. félperces.
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz
#33253120 #1887 üzenetére
Köszi, sajnos (?) nem arra lakom, a Tarr tényleg jó, de végül nem őket választottam hanem a don Pedrót, onnan is a vékony olasz tésztás recept alapján készült Dia Volót. Összességében ízlett a pizza, viszont nagyon hamar kihűlt-kiszáradt, pedig személyesen mentem érte, nem aszalódott a futárnál egy percet sem.
-
hitman,
őstag
Jó bolognai spagettit honnan lehet rendelni?
-
törölt tag
válasz
Real Ghoost #1886 üzenetére
Ha a Füredi utca és Józsa között vagy akkor rá lehet próbálni a Biker's Caffe-ra. Józsai cég, Debrecenbe eddig szállítanak ki.
http://www.bikerscaffe.com (Na ez nálam most pont nem megy.)
Facebook
Szerk.: Javaslat: Jumurdzsák, Bakony, Húsimádó
Illetve ha jót akarsz, és nem sajnálod a pénzt, akkor http://tarpizza.com
Szerk.: Javaslat: 1000 líra -
Real Ghoost
aktív tag
Pizzák terén tapasztalt bárki valami változást a helyek minőségében mostanában? Nekem legutóbb a kiscipó nagyon nem jött be, pedig korábban ajánlottam itt is, most pedig teljesen tanácstalan vagyok, hogy honnan rendeljek.
-
depe95
tag
Srácok, vasárnap nyitva van a zsibis kínai?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest