Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bhonti
aktív tag
A konvektort letörölték már?:0 szombaton még nem...
[ Szerkesztve ]
http://1kis.info.hu - Informatikus mindenkinek... 501065096 balazs@honti.tech
-
Bjørgersson
félisten
Ha annyira zavar, miert nem mesz es torlod le?...
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
hitman,
őstag
Én személye szerint még csak ilyet ettem, de elég becsapós azért mert mély ez a tartó és tele van tömve.
195 magas vagyok és 93 kiló de nekem vacsorára elég volt, ha több lett volna az is lecsúszik persze de ezzel egyáltalán nem maradtam éhesDream as if you will live for ever, live as you will die today!
-
bhonti
aktív tag
válasz Bjørgersson #1155 üzenetére
Mennyit fizetnek?
-
Bjørgersson
félisten
Megengedik, hogy letorold, az nem eleg?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
bhonti
aktív tag
válasz Bjørgersson #1159 üzenetére
Én is nekik, sőt!
-
Real Ghoost
aktív tag
OFF
A héten munka ügyben Nyíregyházán voltam és találtam egy nagyon klassz helyet, Burger Pub a neve.
Teljesen igényesen néz ki a belülről maga a hely, a kiszolgálás és az adagok teljesen rendben vannak, egy nagy kivetítő is van bent amin ment a BL meccs a Digin, nálam ez is + pont.. Nagyon finom omlós puha marhahúsból készül a hamburgerük, az étlap is elég hosszú, szivesen végigkóstolnám mindegyik kaját rajta Fincsi ropogós stake burgonyát lehet a hambi mellé kérni, mindenféle finom szósszal, szóval mindenkinek ajánlom aki arra jár!Ezt viszont kerüljétek el messziről, szóra sem érdemes. Simán kimentek az étel készítése közben bagózni a bejárat elé az alkalmazottak, alig volt hús a gyros tálban, de az is inkább ne lett volna, a sajtjuk is szörnyű volt.
[ Szerkesztve ]
-
albert8
veterán
válasz Real Ghoost #1162 üzenetére
Egyetértek!
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
bhonti
aktív tag
válasz Bjørgersson #1159 üzenetére
Itt ülök, most sikerült letörölnie pont
-
hitman,
őstag
Senkit nem akarok megbántani, de voltam ma a joycesban.
Illetve elhoztam egy tatárbeefteket.Egy túlfűszerezett mégis íztelen valami volt, erős pistával ízesítve ami már alapból is fura volt, semmi jellegzetes íz nem volt amit szeretünk ebben az ételben és amit maga a nyers marhahús ad (amit 1000 ízből is felismer az ember aki már evett jó tatárbeefteket).
Barátnőmnek is ez volt a véleménye és a zöldségen is lehetett érezni hogy nem a piacról való "házias".Olyan volt mint egy zsibis hamburger az ikonoshoz képest, jellegtelen.
Dream as if you will live for ever, live as you will die today!
-
devil-k
nagyúr
válasz hitman, #1167 üzenetére
Ejj. Érdekes. Kár érte. Én ezeket nem tapasztaltam soha, pedig a társaságunkból sokan kóstolták a tatárt. Manapság kevés a jó "házias" zöldség, ami tuti helyről van.
Garda étterem
Tegnap beszaladtunk egy gyors ebédre. Én a pizzára voltam ráindulva, így egy Moby Dick nevezetű szörnyre tettem le a voksomat. Maga a pizza nem az az eredeti olaszos ízvilág, inkább egy magyarosított vonal. Főleg a tészta és a feltétek árulkodtak erről. Félreértés ne essék, nagyon finom volt az összhatás és a feltétek harmonizációja, de inkább jut eszembe erről az ételről a Balaton part, mint mondjuk Olaszország. Ettől függetlenül bejött akkor és ott.- mozi bolondéria -
-
hobo74
csendes tag
Sziasztok!
Eddig elkerülte a figyelmemet, de most gondolkozom a kipróbálásán: Pocak Gyros Bár a Sumen utcán. Van valakinek tapasztalata?
-
devil-k
nagyúr
-
Bjørgersson
félisten
Akkor megnyugodtál végre?
-
bhonti
aktív tag
válasz Bjørgersson #1172 üzenetére
Átmenetileg
Hát még ha az RS243136187NL csomagom ide is ér:p Állítólag már az országban van, csak a posta nem tud még róla...http://1kis.info.hu - Informatikus mindenkinek... 501065096 balazs@honti.tech
-
törölt tag
Ha a posta nem tud róla, az még a jobbik eset. Nekem 11-én megérkezett a csomagom Pestre, az esti postavonattal le is küldték Debrecenbe. Az valamikor 11-én éjfél körül ért ide. Nos, tegnap meg is kaptam a csomagot, mert ugye Debrecen akora város, olyan bonyolult közlekedési és logisztikai hálózattal, hogy ez igényelt 11 napot.
[ Szerkesztve ]
-
devil-k
nagyúr
A Kebap house-ban elkezdtek árulni sült hagymakarikát is. Nem rossz, de inkább még mindig a lyoni hagymára teszem le a voksomat.
- mozi bolondéria -
-
Bjørgersson
félisten
Boszphorusz (vagy hogy kell irni :D gyros tal 3/10, tobbet nem jovok.
-
GiGaBiTeX
csendes tag
Kaga-t mostanában próbálta valaki ?
Kb. 2-3 éve lehettem náluk, de a jövő héten valamikor kedvem lenne egy kis kínaihoz. Milyen a minőség ? Házhoz szállítással rendelném az oldalukon is lehet ha jól láttam.Szerk.: köszi! Esetleg van más kínais ami jó is és kiszállítással is foglalkozik ? Pizzás meg gyrosos rengeteg van
[ Szerkesztve ]
-
hitman,
őstag
Sziasztok
Este 10 után honnan tudok gyrostálat rendelni?
-
devil-k
nagyúr
-
hitman,
őstag
Na , a végén eszembe jutott a grizzly hambizó ami 11-ig van nyitva, van gyros és már ki akartam próbálni.
Elhoztam egy tálat:Nagyon nagy, olyan tányérba volt mint az olinál és púposan, jól megsült sovány csirkecomb volt a hús.
Apróra vágott zöldségek és frissen sült krumpli (még meg is kérdezték mennyire legyen sós vagy ne legyen megsózva)
Fokhagymás öntettel kértem ami hihetetlenül intenzíven érződött és érződik még most is.Megettem az egészet de rögtön utána kellett innom egy páleszt is hogy szétcsapja mert akkora adag volt
És most jön a lényeg, hogy összességében nem jött be és egyszerűen nem tudok rájönni hogy miért nem.
Valaki majd próbálja kis az itteni csapatból (főleg olyan aki szereti a nagy adagokat és írja le a véleményét.Egy mikepércsi úti döner vagy a segnertéri sokkal egyszerűbben néz ki és az is de valahogy azokat ahogy megeszem egyből az jut az eszembe hogy mikor tudok megint innen enni egyet. Ez az érzés innen nagyon hiányzik számomra.
-
Marci79
senior tag
Tök jó! Ma zárva a Gyuri's és ki sem írták fb-n. -.-
[ Szerkesztve ]
"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
Marci79
senior tag
válasz devil-k #1189 üzenetére
Egy kis pörköltre pályáztam így "ünnepnapon". (Múlt hétvégén is tőlük rendeletem. A palacsintájuk nem volt valami nagy eresztés.)
A mikepércsi döneres is zárva, ha jól látom... (Az ők palacsintájuk borzalom volt!)Grillezés? Az jó. Pláne, ha sokféle páccal készül sokféle hús.
[ Szerkesztve ]
"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
Marci79
senior tag
válasz devil-k #1191 üzenetére
A 40-esben adták idáig a legjobbakat palacsintából. A túrókrémes állati finom volt.
Legutóbb a házi palacsinta+nutella kombótól kaptam jó kis hasfájást. De megérte!
-
Aftershock11
csendes tag
A Roncs mellett lévő Csapó 25 Gyros-hoz hasonló ízvilágú, minőségi gyrosost tud valaki? Az Ő gyrosuk nagyon bejött, igazi görögös különlegesség volt, a kedvencem talán.
Az egyik ott dolgozó srácot múltkor láttam a Streetben (ott tevékenykedik a konyhán), rá is kérdeztem, de sajnos nem nyit ki a hely többet.
Egy hasonló tálért ölni tudnék...S akkor itt az én két centem, ha már kajáldákat beszélünk ki:
Efendi gyros, a Csokonai színház mellett: Nagyon szeretem, imádom hogy markáns, sós, csípős a minden bele gyros táluk. Egyetlen egy probléma van velük: ha elvitelre kéred a kaját, érezhetően kevesebbet kapsz. Egyébként ár-érték arányban nagyon baba, helyben 990-ért be lehet tolni egy fasza kis tálat.
Meteor gyros, a Csapó-Rákóczi sarkon: Szintén imádom, de teljesen más ízvilág. A duplahúsos hambijuk egyszerűen fantasztikus, nagyon jól össze van rakva a cucli. A francia pirítósuk is megér egy misét, többnyire csirkehúsosan eszem, nagyon jól tud esni néha. A gyros táljuk igazából semmi extra, a mostanában használt sültkrumpli nem az igazi, a hús nem igazán fűszeres (sose volt...). A zöldségestáluk egész oké.
Himalája gyros, a Kálvin téren: A hely maga, és a szír csóka is nagyon érdekes, a háttérben általában megy a jó kis arab stílusú, berobbantós zene. Megvan a maga hangulata, bár a helyiség elég kicsi. A legjobb cucc amit itt kapni lehet az a gyros kifliben. A hús és az öntet nagyon jó, és hatalmas adag mindössze 700(!) forintért. A tál annyira nem megnyerő, túl sok a saláta benne, és felvágva sincs igazán jól.
Street Bisztró, Liszt Ferenc utca: Szinte csak pozitív tapasztalataim vannak a hellyel. A levesek az esetek nagy részében jók (bár néha elrontják őket), a tésztákkal nincs személyes tapasztalatom, de a kollégák nem ajánlják, változó hogy sikerül. A szendvicsek nagyon jók, többnyire Captain America-t, vagy Hell's Chicken-t szoktam enni. A burgerek pedig tényleg különlegesek, egyszer mindenképp megéri kipróbálni. Az áraik nincsenek elszállva, bár nemrég emeltek kicsit.
Duna Döner, Apolló mozi mellett, a Miklós utcán: Párszor ettem még itt csak, de amit mindeképpen meg lehet dicsérni náluk, az a hús. Egyszerűen fantasztikus volt minden alkalommal amikor náluk ettem. A többi igazából átlagos. Amit még kiemelnék az a tálalás, ha van ideje leülni az embernek.
Döner Kebap ház(?), Mikerpécsi út: Kétszer rendeltem kaját innen, nagyon rendben van, bármikor ajánlanám bárkinek. A szósz nekem kicsit édes és émelyítő, de jó kis tálat tudnak összedobni.
Adria Ételbár, Malompark: Ritkán eszek itt, többnyire páraommal szoktunk egy páros menüt elfogyasztani alkalomadtán. A húst általában én is keveselem, ugyanakkor a kiszolgálás gyors, a hely pedig nagyon baráti és összességében a tál is nagyon finom. A fizetős kiszállítás viszont sajnos egy erős feketepont.
Akropolisz Gyros, Egyetem sugárút, az Imperial mellett: Szintén csak párszor fordultam meg itt, náluk a húst tudom kiemelni, ők is nagyon eltalálták. A tálhoz raknak salátát, ami viszont valami borzasztóan édes, egyáltalán nem jön be. A burgonya sem a legjobb fajta.
Az etalon pedig, amit említettem írásom legelején: Csapó 25 Gyros, ami sajnos többet nem nyit ki. Elvileg a Gyradiko brand alá tartozott(?), ami talán pesten még megy, bár ki tudja. Hiányozni fog.
[ Szerkesztve ]
-
devil-k
nagyúr
válasz Aftershock11 #1195 üzenetére
Szép lista!
Csodálkozom, hogy nagy gyrosos létedre nem jártál még az Aladdin gyrosban, ami a Széchényi utcán van.
- mozi bolondéria -
-
hitman,
őstag
válasz Aftershock11 #1195 üzenetére
Vagy pedig a Jallaban a víztorony utcán, a víztoronnyal majdnem szemben.
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz devil-k #1196 üzenetére
Én viszont jártam ott kedden, már mintha tavaly is kipróbáltam volna, de akkor nem hagyott bennem semmilyen nyomot, most viszont eléggé bejött, jó puha a pita meg az egész úgy rendben van.
Az a roncs melletti gyrosos tényleg nagyon különleges ízvilággal bírt, kár, hogy lehúzták a rolót, gondolom azárt mert már a roncsban is van mindenféle kaja.
[ Szerkesztve ]
-
Marci79
senior tag
Az Aladdin-nak nincs semmi oldala? o.O Nem találom őket sem fb-n sem "simán".
-
devil-k
nagyúr
válasz Real Ghoost #1198 üzenetére
Én is ki akartam próbálni a Fórum melletti gyrosot, de valahogy sosem jutottam el odáig. Én nem véletlen járok Aladdinhoz heti szinten. Lehet, hogy ilyen téren maradi vagyok, de én megtaláltam a legjobb helyet számomra. Mindig szívesen látnak, nagy adagot kapok, kedvesek, árban sem vészes.
Marci79
Ilyen téren maradiak. Nincs házhozszállítás, nincs weboldal, csak ez a link.A választék is minimalista, ami végül is érthető:
- gyros pitában
- gyros tortillában
- gyros tál (kicsi, normál, XL)
- sült burgonya[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája