Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
OC
őstag
Hali!
Debrecenben keresek olyan egyént, aki friss szoftvert rakna a Samsung D900-amra. Sürge lenne...
Thx! -
OC
őstag
Hali!
Debrecenben keresek olyan egyént, aki friss szoftvert rakna a Samsung D900-amra.
Thx! -
OC
őstag
Üdv Urak!
Érdekelne, hogy nincs-e valakinek eladó tuningos AM2-es lapja? Mennie kell 300-as HTT felett, PCI-E, többi nem érdekel, max. az ár.
És érdeklődnék, hogy a felajánlásokat csiznek lehet-e még nyomatni. SD ram, meg kisebb vinyó (1GB) tuti van, d még proci is van talán, viszont a működőképessége azért nem 100% -
OC
őstag
válasz
dvdbackuper #1416 üzenetére
Nekem sincs már sajna, totál kifogytam csatiból.
-
OC
őstag
válasz
dvdbackuper #1406 üzenetére
Hali!
A megoldás:
Bemész kedves ismerősömhöz, Tóth Ferenc Úrhoz a Pólus 2001-be és belepróbáltok csatikat, remélhetőleg lesz olyan, ami elfér. Az üzlet a Méliusz tér 10 alatt található. -
OC
őstag
Hi!
Nekem meg arpeen2 száma kellene, mert elküldte MSN-en, de nem írtam be telóba. Fontos lenne,m ert ma kéne taliznunk Balupunkt ügyben...
Előre is köszi valakinek! -
OC
őstag
Fet blokk mégmindíg eladó, méreteket is tüntettem fel, mert nem csak az Asus A8N szériára lehet jó:[link]
valamint lenne egy Samsung D500-as mobil, ami elég beteg. Kontaktspray befolyt a képrenyőhöz, ezért foltos (lehet, hogy tisztítható, nem értek hozzá), aztán mikor próbáltuk megnézni, hogy tisztítható-e esetleg könnyen, akkor valszeg megsértettük a nyáko és a kijelzőt összekötő kábelt, így már csak fehéren világít. Aki mozog telószervízes környezetben, az tuti, hogy pár k-ból megcsináltatja, nekem se ismerősöm, se időm, se kedvem ehez. Ja persze telefeonálgatni most is lehet vel, csak ügyesnek kell lenni, mivel a kijelzőn nem látsz semmit perpill.Mondjatok rá egy árat, vagy ajánljatok érte valamit!
-
OC
őstag
válasz
diablo1984 #1023 üzenetére
re...
-
OC
őstag
válasz
diablo1984 #1008 üzenetére
hali!
Akkor ez 3giga felett menő Brisbane ugye? Beszámítás? Ha mondjuk lnne egy szintén 3giga felett menő, szintén HERR Z-féle 4000+-os Brisbane? Egyelőre csak kíváncsiskodok. -
OC
őstag
Remek fet blokk vízhűtéshez, Asus A8N szériára még mindíg eladó:[link]
-
OC
őstag
Ja és mielőtt elfelejteném! Mindenkit szeretettel várunk a X. Nemzetközi Veterán Gyorsasági Motorversenyre, Tiszacsegére! Nincs messze Debrecentől, Balmazújvárostól, Tiszaújvárostól, sőt!, szinte semmitől sem!
Ha van egy régebbi motorod és szeretnéd kipróbálni versenyhelyzetben, vagy ''csak'' megfogott a régi, háztömb körüli versenyek varázsa, akkor itt a helyed!
További info: [link], info@szvmse.hu, 06-30-9151-960, 06-30-4489-243 -
OC
őstag
Üdv Hölgyeim és Uraim!
Remek fet blokk vízhűtéshez, Asus A8N szériára: [link]
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Synology NAS
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest