Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
simonzé
addikt
válasz
werszomjas #27667 üzenetére
Ha van egy 5"25-ös meghajtóhelyet fedő takarólemezed akkor egy ilyet négy darab kétszáz forintos potméterrel, meg egy fúróval 15 perc összedobni.
-
simonzé
addikt
Kellene nekem egy 1méteres PS2 hosszabbítókábel.
Akinek van, visítson! -
simonzé
addikt
Olyanok vagytok mint a gyerekek a játszótéren. Nőjetek már fel!
-
simonzé
addikt
Keresek jó műszaki/esztétikai állapotú 50-70 ccm-es robogót egy ismerősöm részére.
Alapelvárás: hibátlan fék, jó motor, vállalható külső, könnyű indítás (önindítóval is!)
Előny: nagy sisaktartó, jó gumik, jó akku
Főleg '90-es évekbeli Honda Dio kategória érdekel, de bármi lehet a végén. Ajánlatokat privátba várnék.
Danke -
simonzé
addikt
Keresek jó műszaki/esztétikai állapotú 50-70 ccm-es robogót egy ismerősöm részére.
Alapelvárás: hibátlan fék, jó motor, vállalható külső, könnyű indítás
Előny: nagy sisaktartó, működő önindító, jó gumik, jó akku
Főleg '90-es évekbeli Honda Dio kategória érdekel.
A keret ~40'000 Ft (állapotfüggő). Ajánlatokat privátba várnék.
Danke -
simonzé
addikt
Hi mindenki! Segítség kellene az alábbi ügyekben:
-Kellene egy olyan PC Guru CD melléklet, amin ott van az összes korábbi CD melléklet tartalma egy CTF fileban. Ezt 2003-ig minden lemezre rátették, de én már mindet kidobáltam. Valakinek van még egy ilyen lemeze valahol? Egy '99-es infó kéne róla.
-Tud valaki segíteni elektromos kerékpár ügyben? Egy ismerősöm vásárolna, de nem tudja milyet. Jó ár is kellene persze, szóval ha van kapcsolatod, jelentkezz!
Kb ennyi egyelőre
-
simonzé
addikt
válasz
werszomjas #26200 üzenetére
Lényegépen csak vízpapíros csiszolás, és igényes lakkozás kérdése az egész. Bemész eggy festékbolbtba, elmondod mi kéne, meg hogy fényes ilyenfa árnyalatű eredmény kéne, és adnak neked mindent ami kell. Tudnia kell a boltosnak hogy milyen felületről indulsz most. Lakkozott már most is, vagy natur fa? A bútorlap felejtős, az sosem lesz szép.
-
simonzé
addikt
Van egy AMD S939-es full integrált alaplapom. Valaki letesztelné baráti áron? Se ramom, se procim, se tápom nincs hozzá, de tudnom kéne hogy műxik-e. 500 Pesot adnék a tesztért...
-
simonzé
addikt
Szükségem lenne 1 vagy 2 db legalább 256MB-os SD RAM-ra.
Egy P3-as gépbe kellene elég hamar.
Ajánlatokat privibe várok. -
simonzé
addikt
SOS segítség kellene:
Ha van itt valaki akinek ismerős ez a tuner
az mondja már meg hogy az a kábel a képen egyszerű nyomtatókábel, vagy valami spéciség?
Egyébként ide gyün: -
simonzé
addikt
Még ennyit: az x3100 a GMA 960/965-ön alapul, és itt van a game support oldala
Ezen belül pedig ez a BF2 aloldala
Szóval a válasz: igen. -
simonzé
addikt
Még egyszer megkédezem, hátha most valaki jelentkezik végre Debrecenben is.
Szeretném megtudni hogy az intel GMA3100-as VGA-n fut-e normális felbontásban a Battlefield 2. Ennek a teszteléséhez egy ilyen gépet szeretnék egy órán át használni, persze a tulaj jelenlétében, aki kap érte egy csokit.
Remélem végre lesz aki segít.
-
simonzé
addikt
válasz
bence78 #25477 üzenetére
Pedig ezzel fúrtam a lyukakat. úgy viszi a betont, mint a sima 'Ütvefúrónak' titulált fúrók a tömörfát. Ezzel vasbeton falat bontottam, préselve felrakott (házgyári) csempét véstem, ami szinte betonkeménységű volt, szennyvízbekötésnél öntött házalapba véstem barlangot vele. Padlófűtést készítettem elő vele félháznyi beton feltörésével, és kivésésével. Szóval nevezd ahogy akarod, de nekem ez a kalapácsfúró és pont. Vés, feltör és fúr.
Ez szakszerűen ütvefúró, de valamiért a magyarok ütvefúrónak neveznek minden szar bakelitmechanikás fúrót, pedig azok csak elektromos fúrógépek, nem ütnek egyáltalán. -
simonzé
addikt
válasz
doktor úr #25464 üzenetére
Vésőkalapácsot bérelhetsz a Pásti utca jobb oldalán lévő régi épületben (ha a 60 utc felől mész), vagy a Postakert utcán a csapágyboltban (a külső vásártér felőli végen).
De ha csak csempét akarsz leverni olcsóbban megúszod ha veszel egy 7-8000 Ft-os noname fúró-vésőkalapácsot. Ez kb kétórányi bérleti díj, és egy éven belül azonnal cserélik ha baja van. Én 4 éve vettem ennyiért egy Rondy márkájú gépet a panellakásom felújításához, és a napokban végzett a hatodik komplett lakásfelújítással, meg fúrt már vagy 200 lyukat betonba (átmérő 6 és 300mm között). Ezt hívom én Best Buynak. Ráadásul adaptert is szereztem hozzá, amivel sima fúrógépként is használhatnám, ha nem lenne komoly fúrógépem ;)
-
simonzé
addikt
Segítség kéne Feleim!
Az figyeljen akinek Intel GMA3100-as VGA-val szerelt laptopja van.
Csak azt szeretném megtudni, hogy ez a chip elbírja-e a Battlefield2-t 1024-es felbontásban. Ha valaki a rendelkezésemre bocsátaná az ilyen gépét egy órára, nagyon hálás lennék. dobozsör vagy táblacsoki a jutalom. Előre is köszönöm.
z. -
simonzé
addikt
Ha valakinek van eladó USB-s TV tunere, ne habozzon, inkább írjon nekem!
köx. -
simonzé
addikt
Vennék jó minőségű írható DVD-t, kb 150 Db kellene még a héten.
Mellé kb 5db DualLayeres is kéne
Ajánlatokat privátba. Danke.Ugyaninnen egy működő 15 collos monitor egy tábla Boci/Milka csokiért vihető.
-
simonzé
addikt
Három hónapos ASrock ALiveNF6G-VSTA Micro ATX-es full integrált lapomat cserélném szintén full integrált, szintén AM2+-os AMD chipsetes ATX-es lapra.
A csere oka: egyszerűen kevés a 2 PCI slot... -
simonzé
addikt
Keresek olcsó, de jó komplett gépet 8-10e Ft-os kategóriában.
Monitor, bill, egér nem kell, tápkábel igen. -
simonzé
addikt
Hölgyeim és Uraim!
Egy ismerősöm gyereke súlyos betegséggel kórházban fekszik, és SOS laptop kellene neki hogy kapcsolatot tudjon tartani a szüleivel, barátaival.
Elvárások: Hibátlan, Wifiképes, alapszintű játékra is alkalmas gép legyen. Az ára 30-50'000 Ft közé essen, és legkésőbb holnap (kedden) d.u. kézbe foghassam (azaz Debreceni átvétel holnap)
SOS ajánlatokat várok privátban.
Mindenkinek előre is köszönöm.
simonzé -
simonzé
addikt
Vennék pár E14=>E27 átalakítót jó áron. Nem árt ha Debreceni átvétellel van, és 300 Ft-nál nem drágább.
Így néz ki:
Segítséget priviben kérnék.
Köszi -
simonzé
addikt
Epson scanner, nyomtató, multi-kártyaolvasó minden az egyben készülék eladó. Talán 100 oldalt scannelt és max 20-at nyomtatott. Patronok cserére szorulnak, egyébként teljesen új állapotú.
Baráti áron eladnám, esetleg értelmes dologra cserélném. -
simonzé
addikt
Sürgősen gazdát keres egy 15 collos CRT monitor. Ára: 1000 Ft (alkuképes)
Ugyanitt keresek wireless egér+bill szettet. Infrás kizárva.
-
simonzé
addikt
válasz
werszomjas #23371 üzenetére
Nekem azt hazudja az Everest hogy a procim mindkét magja 12°C-os...
-
simonzé
addikt
válasz
z0d1AK #23335 üzenetére
Ennek két oka is van:
1. senki sem dolgozik (és felügyeli az utalásokat) a hétvégéken. Ezért hívják a banki napokat banki napoknak.
2. Ha én bank lennék és napi kamatot kapnék minden egyes fitying után, akkor miután leemeltem egy ügyfél számlájáról a pénzt mondjuk pénteken (és itt nem 1, hanem mondjuk 5000 ügyfél pénzéről beszélünk) azt a hétvégén tutira egy másik 'átmeneti' számlán tartanám egy másik banknál. Két nap alatt az a pármillió forint fial egy pár tízezret. Az meg nem rossz a semmiért cserébe...
És ezzel vége az OFF-szezonomnak.
-
simonzé
addikt
válasz
Laraxior #23332 üzenetére
Mivel ritkaság hogy két bankszámlatulaj számlaszámának első 16 számjegye megegyezik azt mondom hogy valahol hétmilliárd és tizenkétmilliárd százalék között van a sikeres utalás esélye az utolsó nyolc számjegy kinullázásának használatával. Pl nekem a távhő és a vizmű is 2*8 számjegyű számlaszámot adott meg, és valahogy elfogadták tőlem a netbankos befizetéseket.
Csak egy példa: az én bankszámlaszámom nem OTP-s (még szép hogy nem!!!), de a vége: 01000002. Mindenkié hasonló.
Gondolod hogy eltitkolná bárki az utolsó 8 számjegyet ha az nem mind 0 lenne, és pénzt akarna kapni a számlájára? De mindegy, tégy ahogy jónak látod!
-
simonzé
addikt
válasz
Laraxior #23317 üzenetére
Régen a céges bankszámlaszámunk utolsó 8 számjegye csak arra szolgált hogy a különböző devizanemek szerint el tudják különíteni. Volt DEM-es, USD-s, HUF-os, stb számlánk. Később átálltak EUR-ra és HUF-ra, de ma már nem kell külön devizanementkénti alszámla. Így a bank mindkét irányban nyer a konverzión. Éljen a fejlődés!
Szóval neked most csak ki kell nulláznod az utolsó nyolcat, a számlát az első 16 karakter azonosítja. -
simonzé
addikt
BUÉK mindenkinek!
Egyúttal eladnám P3-650-es rendkívül halk gépemet.
Paraméterek:
64MB Ram
6,4gb HDD
Slim CD
kicsi ház, halk táp
2*USBÁltalam nLiteolt XP van rajta, ami kimondottan szépen szalad.
Adok hozzá ajándékba egy használható 15 collos CRT monitort.Így az egész 3e Ft. Alku nincs, csere van.
-
simonzé
addikt
-
simonzé
addikt
válasz
rambo4ésfél #22473 üzenetére
Kell valamelyik fiókomban lennie alumíniumszínű polírpasztának. Asszem 0,042, meg 0,0021-es szemcsemérettel. Szólok ha megtaláltam.
-
-
simonzé
addikt
válasz
diablo1984 #21824 üzenetére
a kütyü mindenével (tartó, autós és hálózati töltő, CD, papírjai, doboza, stb legyen 45000 + egy Krussel bőrtok 5000-ért
-
simonzé
addikt
Meghirdetem a nagy közösben is, hátha van rá igény:
Eladnám AIRIS T620 GPS-es, Wifis, Bluetoothos PDA-m. Hardverileg valamelyik MIOval egyezik meg (P360?) Van benne Wifi amivel neetezhetsz teljeskörűen, bár a Youtube nem megy, minden más igen.
Van benne Bluetooth is, na ezt még sosem kellett használnom.
Külsőleg-belsőleg tökéletes. A kijelzőjén első perctől védőfólia van, és van hozzá egy kb 8000 ft-os Krussel bőrtok, ami atomtámadás ellen is véd. A filmeket, zenéket hibátlanul nyomja, és van rajta (meg mellette egy DVD-n) egy rakat felhasználói és játékprogram, röhögve fut az iGo8 Európa full részletességgel.Pont 1,5 éves, első tulaja vagyok de mostanában már nem használom, más lett a munkám. Na ezért keresi új gazdáját.
-
simonzé
addikt
Ki akar nekem eladni 1-2 henger jó&olcsó írható DVD-t? Ajánlatokat privibe bittesőn.
Dankesőn. -
simonzé
addikt
KERESEK 15-17-19 collos TFT-t OLCSÓN!
Hangszóróval is rendelkező előnyben!zzzzz
-
simonzé
addikt
A meglepetés erejével fogok hatni:
Elcserélném kitűnő állapotú Hauser Mountain Bikeomat hasonló minőségű és állapotú City Bikera. Az ok elég prózai: nem járok már a hegyekbe, így nincs szükségem a pompás kecske terepképességeire, inkább egy kényelmes és nehéz citybikera.
A bicaj könnyű, minőségi váltó és terepgumik vannak rajta. Jelenleg egy kosár és egy csomagtartó is van rajta, de ezeket nem adnám, csak ha muszáj. A szintén rászerelt gyerekülést meg még akkor sem.
Várom az ajánlatokat. Kp-t nem tudok az üzletbe tenni, de 1:1 csere, vagy értékegyeztetés játszik.
Ajánlatokat privátban kérek. ;)
Dankesőn. -
simonzé
addikt
Keresek PC-s kormányt megvételre.
Semmi sem szempont, csak a kormány meglegyen. Gyereknek kell ótósat játszani. Pedálra sincs szükségem, és működnie sem kell, csak olcsó legyen.
-
simonzé
addikt
Kis segítség kéne: Van egy TFT monitorom aminek valami baja van. A képe időnként tök ötletszerűen elmegy, és 5 másodpercenkánt bevillan egy kicsit. Ilyenkor a led zölden világít, és a kép eltűnésének pillanatában elalszik, majd rögtön megint zölden világít. Oldalbaveregetésre magához tér. Van hogy napokig semmi baja, máskor meg 2 percenként csinálja. Mi lehet ez? Trafó? Tud valaki segíteni a javításában?
Nem szervizcímek kellenek, hanem konkrét segítség. -
simonzé
addikt
Veszel egy akármilyen kitűzőt akármelyik boltban, majd elslattyogsz a Simonffyra a SignTech-hez a tervezett nyomattal amit öntapadó fóliára kérsz nyomtatni. A régi fóliát lekaparod, az újat meg felragasztod, oszt csókolom.
-
simonzé
addikt
Inno GF 7600GS 256MB PCI-Eeladó. Igény szerint gyári hűtésével ami még be sem volt kapcsolva, vagy plusz dupla csőves passzív Zalmannal.
A BF2-t 1280*1024-ben full beállításokkal lazán viszi. Mással nem próbáltam, még csak két éve van meg.
Ára: 13000 + 3000 ha kell a dupla passzív borda is -
simonzé
addikt
válasz
Antimatrix #18841 üzenetére
Akkor jelentkeznék: Merevlemezre vettem a futamot az asztali rögzítőmmel. DVD-re ki tudom írni. Asszem a következő napokban párszor visszanézem.
Közvetlenül Talma mutatványa után, amit szintén felvettem. Így kell egy kézzel leiskolázni a mezőnyt! ;).
Emlékeztek mi van a sisakomra írva 2003 óta? GO TALMA GO! -
simonzé
addikt
!!!Vásárolnék!!!
Sürgősen kellene egy fekete színű takarólemez, amivel a kisfloppy helyét lehet elrejteni.
Ha van valakinek, mindenképpen jelentkezzen SOS!
Köszi
z. -
simonzé
addikt
Keresek még minimum 200 cm-es tápkábelt. Megvenném, vagy adok érte standard 150 cm-eset.
-
simonzé
addikt
Hi!
Keresek olcsó, de jó wireless egeret, valamint külön jó minőségű wireless egér+bill szettet
Ajánlatokat privátba várok. -
simonzé
addikt
válasz
arpeen2 #17863 üzenetére
Én meg a monitort kiemeltem az asztalra épített bútorlemez emelvénnyel. Ennek az aljára ragasztotta, 4 db szuperfényes fehér ledet, ami a géből kapja a 12 Voltot. Kötöttem rá egy kapcsolót. 1000 Ft alatti költségvetéssel, 20 perc melóval megoldottam hogy a billentyűzet éjszaka is látható legyen, miközben a szoba sötét maradhat. És nem kell kompromisszumot kötnöm billentyűzet terén. A kedvencem maradhatott.
Havernak tettem be két UV ledet is, így csak a fehér feliratok világítanak a fekete billentyűzeten. Még szép is, nemcsak praktikus. -
simonzé
addikt
Akkor most mindenkinek mondanám: Keresek PCI-os TV tunert. Sallang nem kell, csak a kártya. Keret: 2-3000 píz.
-
simonzé
addikt
válasz
dvdbackuper #17777 üzenetére
Tank esőn. Tutam hogy láttam valahol, pont most kerestem rá.
-
simonzé
addikt
-
simonzé
addikt
Keresek hagyományos (CRT) TV-t 51-55-63 cm képátlóval. Teletext és hibátlan külső-belső állapot alapelvárás.
Elég sürgős a dolog, így ha van ilyen szerkezeted keress privátban!
Üdv:
z.Esetleg olyan tuner is jól jöhet, amelyen keresztül PC nélkül tudom nézni a TV-t egy TFT monitoron.
-
simonzé
addikt
Figyelem!
Elajándékoznék egy kisméretű PII-400/128/4,6GB-os gépet egy 17 collos, apró hibás monitorral valakinek, aki másképp nem jutna gépez. Természetesen főleg gyereknek. Ha ismertek valakit aki örülne neki, szóljatok és házhoz szállítom Db-n belül.
Adok mellé egy multimédiás billentyűzetet is, aminek néha van egy kis problémája pár betű érzékelésével. Rakok rá Win98 SE2-t, és adok pár CD-n játékokat is. Egér nincs hozzá.Privát bitte!
-
simonzé
addikt
SEGÍTSÉG!
Egy ház nélküli gépet szeretnék összerakni, amihez szükségem van egy be/kikapcsoló gombra, illetve az alaplapi dugójáraHa van a képen 'POWER SW' feliratú csatlakozód (amire köthetek egy pillanatérintkezős kapcsolót) vagy komplett kapcsolód, esetleg olyan ratyi 100ft-os házad, amiből a kapcsolót kábellel, dugóval kibonthatnám akkor szólj lécci! Reset Switch nem fontos, de jó lenne.
Privátban keress légyszives! Köszi
z. -
simonzé
addikt
Vegyetek szuper állapotú IBM Laptopot nagyon olcsón!
Az első korrekt ajánlatért vihető.
Érdeklődni kizárólag privátban!
-
simonzé
addikt
Vegyetek szuper állapotú IBM Laptopot nagyon olcsón!
Érdeklődni kizárólag privátban! -
simonzé
addikt
Egyre sürgetőbbé válik jó barátom, és hű társam eladása.
Neve: IBM T-42
Fajtája: Notebook a javából
SW: Gyári XP licenccel + ajándék Ubuntu 8.04
Agya: P4-1800Mhz, Kisagya: Ati Mobility Radeon 9600 64MB
Akksija: wifivel 2-2,5, MotoGP2-vel (1024-ben full detaillel) 1,5 óraAz ára most 110'000 helyett 92104 Ft, sejthető mértékben alkuképes, kisebb értékű mászaki kütyüt esetleg beszámítok, mondd mid van!
Délutánonként megtekinthető a Simon Ranchen.
Érdeklődni KIZÁRÓLAG PRIVÁTBAN! -
simonzé
addikt
Elcserélném 2GB-os Nokia memóriakártyámat 1gigásokra, esetleg 512-esekre.
Részletek privátban -
simonzé
addikt
válasz
parabellum12 #15334 üzenetére
Bocs, csak szólni szeretnék hogy már 35 perce nem tetted fel úra a nemtudni miről szóló hirdetést. Ideje lenne már megint felrakni hátha hamarabb elkel.
-
simonzé
addikt
Sürgősen kéne nekem DDR 400-as RAM, Kingmax, Kingston előnyben. Privi, vagy telefon bitte.
Előre is dankesőn. -
simonzé
addikt
A következő az igazi.
-
simonzé
addikt
Figyelem, közérdek!
Egy haverom PHP-ügyben kérne segítséget valami házidolgozathoz. Ha valaki tud és akar segíteni, legyen szíves jelentkezzen nálam. Az első PH Paintballról ismerős lesz a srác pár embernek.
Előre is köszi. Üdv:
z. -
simonzé
addikt
Hi!
Megvan még ez a két gép?
"Komplett gép:
1.-es számú konfig:
Alaplap: Gigabyte GA8SIML
Processzor: Intel P 4 1600 MHZ
Memória: 512 MB DDR I
VGA: ATI Radeon 9600 Pro 128MB
HDD: WD 80 GB
Optikai meghajtó: LG DVD-olvasó
Ház: Codegen 300W Zsír új
Ár: 25.000.-2.-es számú konfig:
Alaplap: AsRock K7VT4Pro
Processzor: AMD Sempron 2400+
Memória: 512 MB DDR I
VGA: Ati radeon 9600 Pro 128 MB
HDD: Maxtor 80 GB
Optikai meghajtó: LG 16*10*40 cd-író/olvasó
Ház: Codegen 300W
Ár: 23.000.-" -
simonzé
addikt
Az a nagy hír, hogy 2008 június 17-én megjelenik a Firefox új 3.0-s
verziója. Ez akkora esemény, amely méltó arra hogy a Guniess rekordok
könyvébe kerüljön, mint a 24 órán belül legtöbbször letöltött szoftver
a világon. Te is tehetsz a rekordért, hidd el a Firefox megérdemli.
Csak annyit kell tenned, hogy 2008.06.17-én kedden valamikor a nap
folyamán letöltöd a Firefox3-at innen:
Firefox3 -
simonzé
addikt
IBM T42 laptop nagyon jó állapotban eladó.
Paraméterei:P4 1800 MHz
Centrino platform
512MB DDR
80GB HDD
DVD olvasó, CD író kombó
15' TFT LCD (Két apró karcolással amik csak világos háttérnél látszanak)
WLAN
Bluetooth
LAN,
56k-s modem
VGA out
SVideo out
2*USB
Tapipad+pöcökegér
OEM Win XP Prof jár hozzá és nagyon hasít
+ ajándék Ubuntu 8.04 telepítve
1,5 órás akksipikcsör
Irányár: 120kNagyon szuper gép, de van már elég laptopom.
Érdeklődni: privátban! -
simonzé
addikt
válasz
lorcsi #12505 üzenetére
Az áramfogyasztásmérő linkje itt: Áramfogyasztásmérő linkje
-
simonzé
addikt
válasz
Antimatrix #12502 üzenetére
eee...
-
simonzé
addikt
Kedves Kollégák!
Fel szeretném hívni mindanki figyelmét, aki kiváncsi a gépe étvágyára, hogy a R*ssmannban mától akciós a fogyasztásmérő berendezés kétesszehhésszáhhért. Ez elárulja, mennyi wattot eszik a géped per pillanat, mennyit fogyaszt pl egy nap alatt, és hogy ez mennyibe fáj neked a jelenlegi ~43Ft/KW tarifa mellett.
Persze nem csak PC-hez használhatod, hanem bármilyen villásdugóval szerelt eszközhöz.Csak tájékoztatásképpen az X2-es rendszerem TFT/LCD-vel, hifivel, wifi routerrel, 7600Proval alapjáraton 97W-ot eszik, videózás közben 100-at, video kódolás közepette 124W-ot.
Privátban várom a mérések eredményét, és már most közlöm hogy ezt a kis csodát én senkinek nem adom kölcsön. Miért? Mert genyó vagyok.Figyelem! Figyelem! Közérdek!
Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- HP notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Hosszabb előzetest kapott a Silent Hill f
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Steam topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest