Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
aldebaran
addikt
Ez a fogaskerék hová való?
Egyébként szerintetek márkaszervízbe vigyem, vagy bármelyik autószerelő cégnél ki tudják deríteni a baját, csak idő kell?
Egyébként kb 3 hónapja vettem használtan és akkor rádugták a kompjúterre és hibátlannak mutatta... Mégse mindent mutat az a kézi kompjúter...
-
aldebaran
addikt
válasz
diablo1984 #20383 üzenetére
Köszi a segítséget.
Majd a szerelővel leegyeztetem. Remélem "csak" ennyi gondja van... -
aldebaran
addikt
válasz
fenergie84 #20347 üzenetére
Ennek majd utána járok. Köszönöm szépen.
És hogy lehet, hogy csak az első indításnál van ilyen minden reggel? És hogy lehet az, hogy a motor szétszedése, illetve a fék pumpálása 1-2 napra megoldotta a problémát? -
aldebaran
addikt
válasz
diablo1984 #20342 üzenetére
Nem értek hozzá.
Kérdezz az informatika témaköréből. Az könnyebben megy.
-
aldebaran
addikt
válasz
diablo1984 #20325 üzenetére
Amikor megnyomom a gombot, teker egyet, meg olyan hangot hallat, mintha a fogaskerék épp el akarna törni, aztán leáll és az akksi visszajelző világít csak a műszerfalon. Utána megnyomom megint a gombot, reccsen egyet és elindul. Később bármikor indítom aznap, már simán indul, mondhatni pisszenés nélkül.
-
aldebaran
addikt
válasz
diablo1984 #20305 üzenetére
Nem tudom hosszan tekerni, mert csak egy indító gomb van.
Mondjuk baromira nem értek az ótókhoz, de majd ha szabin leszek egy szerelő megmondja, mi baja. Csak hosszadalmas kideríteni, mert mindig ha csinál valamit, csak másnap reggel tudja megnézni, hogy hatásos volt -e. De még akkor sem, mert mondom, amikor szétszedték a motort és összerakták, egy hétig minden flottul működött, utána meg megint nem.
-
aldebaran
addikt
válasz
diablo1984 #20298 üzenetére
Hát igen. Hátha lenne valaki, aki ennél konkrétabban tudná... Ha ezek közül valamelyikkel lenne a gond, akkor mindig csinálná, nemcsak az első elindulásnál reggel (pontosabban 8 órát meghaladó semmittevés után)...
-
aldebaran
addikt
válasz
diablo1984 #20292 üzenetére
Nem, benzines, 1,6 grandtour.
szerk: aksi kicserélve, majd szétszedték a motort, cseréltek benne valamit, átnézték. utána kb 4 napig elsőre ment a gyujtás, utána megint nem. most elkezdtem pumpálni a féket az első indulás előtt és segített 2 napig.
-
aldebaran
addikt
Ha már a kocsikba így belejöttetek: Nem tudjátok véletlenül, hogy a Renault Megan -om miért nem indul minden nap a legelső gombnyomásra, csak a másodikra? Utána napközben egy gombnyomásra indul, csak a napi leges-legelső gombnyomás reggel nem jó. Van ötletetek?
-
aldebaran
addikt
válasz
Manitou #20213 üzenetére
Bocsi, rosszul fogalmaztam: ahol eddig jártam, 5 légkamrástól kezdődik az alap, de az nekem tökéletes is panelba.
Viszont a merevítés az nem tudom, hogy mennyire fontos, hogy teljesen összezárjon -e, vagy sem.
Például amit linkeltél, ott az alsónál nem zár össze, csak egy U alakot képez.
Itt viszont teljesen körbe ér:
-
aldebaran
addikt
válasz
inkubator #20173 üzenetére
Köszi az infókat.
Most pályázat úgy néz ki, nincs olyan kiírva, amivel indulhatna a tömb, vagy akár mi egyénileg.
Szóval ez az egész saját finanszírozás lesz (vagyis a nyugdíjból amit visszakapok Orbán papa miatt, erre fordítom). Muszáj megcsináltatni, mert rohad az ablakkereten a fa.
Ennél a Halo & Marconál még nem voltunk, de majd benézünk.
A másik amit még nem néztünk, a diószegi úton levő Hajdubau.
A merevítésetek milyen? Teljesen körbeér?
-
aldebaran
addikt
Valaki cseréltetett már panelban műanyag nyílászáróra?
Mire érdemes figyelni és melyik céget kell nagy ívben kerülni?
-
aldebaran
addikt
Nem tudjátok, hogy a diginél mi ez az internet előfizetési díj emelés? Meg a számlán az adminisztrációs díj? Legalább szólnának, vagy év végén/elején emelnének...
-
aldebaran
addikt
Ha valakit bemérnek, hogy gyorsan ment, vagy átment a piroson. Kb mennyi idő van gyűjtögetni a csekk megérkezéséig?
-
aldebaran
addikt
Ja, és keresek övre akasztható műbőr telefontartót, amibe belefér az i8510-em.
Méret mm 107*54*17 -
aldebaran
addikt
Nincs valakinek egy regisztrált eladó DOMINO sim kártyája annyi pénzért, mint az egyenleg rajta? Ma fél5 - 5 között megvenném.
-
aldebaran
addikt
válasz
werszomjas #14069 üzenetére
Hát igen. Szóval zsákbamacska.
Köszi, de én inkább nagyobb, családi ótóra gondoltam, aminek min. 400l-es a csomagtartója.
-
aldebaran
addikt
válasz
werszomjas #14053 üzenetére
Szóval, minden használt autó egy zsákbamacska?
-
aldebaran
addikt
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata ezzel a használt autó kereskedéssel? Fontos lenne!
Debrecen Vámospércsi út 161 ROYAL AUTOElőre is köszi!
-
aldebaran
addikt
Tud valaki új fénycsőt olcsón?
2db 60cm 36w -os kellene.
Ha valakinek van megszűnőben lévő akváriuma és felajánlja a halakat, növényeket, átveszem.
-
aldebaran
addikt
Másik fórumban is feltettem ezt a kérdést, de hátha itt hamarabb tudja a választ valaki:
Hátha tudtok segíteni, mert már a hajamat tépem.
Korábban volt a fujitsu siemens 1703-asomon win7 x64 amit én telepítettem, de már nem emlékszem, hogyan varázsoltam rá hangot.
Most újratelepítettem a rendszert és telepítem a realtek drivereket, de még mindig nincs hang. Viszont a monitor klónozás, kiterjesztett asztal, wifi gyönyörűen hasít.
Feltettem a linuxot és azon van hang, de csak klón üzemmódban megy és úgy, hogy a monitoron nem látszik a videó képe, csak a laptopon. A wifi se tökéletes.
Tudtok megoldást arra, hogy akár a linuxon, akár a win7en legyen együtt hang+kiterjesztett asztal?
-
aldebaran
addikt
válasz
Cybertrone #8807 üzenetére
Köszi a Falcont.
A gyerkőcöt el se lehet robbantani mellőle.
-
aldebaran
addikt
válasz
fenergie84 #8762 üzenetére
Köszi a cikket, de úgy tűnik, én a peches biosfrissítős társaság tagja lettem.
Valóban vannak a hardverapróban. Meg most priviben is várom az ajánlatokat.
Köszi a segítséget!
-
aldebaran
addikt
Próbáltam resetelni a biost a manual alapján. Más megoldásra külföldi fórumon sem akadtam sajnos. Én is azt hittem, hogy erre lenne a dual bios, de sajna nem jött össze.
Ha valaki valamilyen megoldást tud, ne fojtsa magába....
-
aldebaran
addikt
válasz
fenergie84 #8756 üzenetére
Köszi, de ilyen lapot nem találtam. Chester honlapját szoktam nézegetni az árak és kínálat miatt.
Azokból ki melyiket ajánlaná?
-
aldebaran
addikt
Sziasztok!
Ezt beírtam másik fórumba is, de hátha itt tud valaki segíteni:
Sajna egy BIOS frissítés után nem idul újra a gép.
Úgy tűnik, a cmos reset sem segít, ezért szükséges lenne egy alaplap cserére.
Most Gigabyte EP43-S3L van/volt.
Hasonló szolgáltatású alaplap kellene. Vagy ugyanez, ha van valakinek.
Előre is köszi a segítséget.
Ja, árban 20e alatt legyen.
-
aldebaran
addikt
Ha érdekel valakit egy ilyen digitális kütyü, írjon privit.
-
aldebaran
addikt
Érdeklődnék, hogy DvD tokot tud -e valaki?
Olyan kell, amibe 3db lemez fér. 10db kellene belőle.
Ajánlatokat pü-ben várom. -
aldebaran
addikt
Beltéri: 11e
Parabola antenna 60cm + 2 kimenetes fej: 5eEgyütt: 15e
-
aldebaran
addikt
válasz
rayoliviero #2919 üzenetére
Ha az oprendszer win7 akkor azzal lehet partícionálni, nem kell más program. Ha üres a meghajtó, akkor az xp-vel is meg lehet szabdalni a hdd-t.
-
aldebaran
addikt
-
aldebaran
addikt
-
aldebaran
addikt
-
aldebaran
addikt
Ha már itt vagyok, megkérdem, hogy megkímélt, vagy új hátizsákja eladóba van valakinek ócsón?
-
aldebaran
addikt
-
aldebaran
addikt
-
aldebaran
addikt
-
aldebaran
addikt
-
aldebaran
addikt
-
aldebaran
addikt
Eladó egy optibox plus fta pvr ready beltéri. Ár: 11e
Fórum a készülékről
Ha valakit érdekel, írjon privit.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mesterséges intelligencia topik
- Lip-Bu Tan az Intel új elnök-vezérigazgatója
- iPhone topik
- Asztalos klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Ukrajnai háború
- Teljes szoftveres megújulás vár az Apple iPhone-okra és Macekre
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- További aktív témák...
- GP66 Leopard 10UG 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia/ 6 napot ment eddig összesen
- Eladó Asus Zenbook Duo i7/10510U/16GB/1TB SSD/Érintőképernyő/Duplakijelző/Intel Iris Xe/MX250
- Csere-Beszámítás!Lenovo Legion 5 Gamer laptop! I5 10300H / GTX 1650Ti / 16GB DDR4 / 500SSD +1TB HDD
- HP Irodai Laptop I i5-8265U I 256 GB Nvme SSD I 8GB DDR4 I 1600x900 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest