Hirdetés
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
Aktív témák
-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
Raidmax O2-t lehet valahol kapni helyben? Olyan kellene, ami ha nem is ventis, de a nyilas rajta van gyarilag. Amit talaltam az mind venti nelkuli volt, de sajna fedett oldallapos is
(Arban) hasonlo hazat is ajanlhattok, feltetel a 22-22.5cm-es venti oldalra.
-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
Nincs kedve valakinek Quake Live-ozni innen Debrecenbol? Szerver van.
-
sto1911
veterán
Erdekel valakit egy AMD Geode NX 1750-es proci 14W-os fogyasztassal?
-
sto1911
veterán
válasz
ati012 #34786 üzenetére
Nekem mar nem szukseges bekoszonnom, sikerult elinteznem a bajomat vele. Egyebkent meg total debil a gyerek, siman eladta volna a VGA-t nekem, aztan csak nezett volna ki a fejebol, hogy nagyon ismeros a vevo
Csak idoben kiszurtam a stilusa alapjan...
Ugy latom innen vegkepp elzavartak...
-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
Akkor hat:
amadeus30 meg meg ki tudja milyen neven:
Paku Zsolt
+36702783354
Hódmezővásárhely
6800
Késmárk utca 30iwiw
képek:
http://www.kephost.com/download.php?file=8t8tdbbtkmrrot57zke0.jpg
http://www.kephost.com/download.php?file=59llmvcixeofu6a50hyc.jpg
http://www.kephost.com/download.php?file=ttz52dzjqgofacc1cegt.jpg
http://www.kephost.com/download.php?file=3oqhg5mwdua6vhjksk1o.jpg
http://www.kephost.com/download.php?file=kzklgf3824u6dmnz6b0y.jpg
http://www.kephost.com/download.php?file=tk8b011j80mamt1nd31u.jpg
http://www.kephost.com/download.php?file=l5wen6agopygtv5y3frj.jpg
http://www.kephost.com/download.php?file=92up1nwo6nqdwwsk0jzt.jpgHa megsem lehet itt, akkor egy mod torolje. Koszi.
-
sto1911
veterán
válasz
rayoliviero #34748 üzenetére
Milyen jo, hogy inkabb nem kertem a VGA-bol, vhogy gyanus volt nekem is.
-
sto1911
veterán
koszonjuk, ulj le, egyes.
Eleg rossz peldakat hoztal fel, az emesztes az elethez tartozik, a cigi meg nem. Zenehallgatas kozben lehet dolgozni, cigizes kozben eleg nehezen...
@(#34622) patex1983: nem attol sajnaljak az idot, aki napi 20 percet tolt cigizessel, hanem aki orankent 10 percig cigizik, valamint amellett kavezik, teazik, traccsol.
(#34624) Cybertrone: jaja, nem is akartam beleszolni, de akkora hulyeseggel peldalozott, hogy muszaj voltam
-
sto1911
veterán
Szoba kiado, bovebb infot privatban!
-
sto1911
veterán
Kosmodisk-je van valakinek elado?
-
sto1911
veterán
8600GT van valakinek elado?
-
sto1911
veterán
válasz
fenergie84 #34022 üzenetére
Nem mintha az ertelmesebbje nem szamitott volna ra, h elfogyott/nem is erkezett lesz a valasz... Amugy meg frankon lehet a fogyvednek irogatni csoportosan, hatha megvagjak a szhaziakat.
-
sto1911
veterán
Min. 17"-es hibatlan TFT-t keresek max. 10k-ert!
-
-
sto1911
veterán
válasz
Blabcsi #33789 üzenetére
Rakd a swapot a ramdiskre, vagy vegyel ramot. Tegnap ota semmit nem valtozott a pendriveok es a napi 5millio iras viszonya...
@(#33793) Blabcsi: annak a konfignak rohogve kellene vinnie minden alt. progit. Ket dolgot tegyel meg: HDsentinellel nezd meg a vinyot, meg rakd ujra a wint. Meg a felesleges programokat szedd le esetleg, nem tudom van-e fenn esetleg, csak sejtem.
-
sto1911
veterán
válasz
fenergie84 #33659 üzenetére
Kerdeztem is, h tud-e olyat
szerk: no problem
-
sto1911
veterán
válasz
Blabcsi #33652 üzenetére
Valami olyasmi, de megsem. Ezt te ugy fogod latni, mint a regi mappat, de amikor belelepsz, akkor mar nem a c, hanem az r meghajton leszel. Viszont a program, ami a c-n keresne a fajlait is automaikusan atiranyul az r meghajtora, eszrevetlenul. Probald ki es meglatod, megerted.
-
sto1911
veterán
válasz
Blabcsi #33650 üzenetére
Ja, kicsit hulyen foglamaztam...
Ha atmasoltad a fajlokat, akkor torold azt a mappat, ahonnan masoltal.
pl. a c:\browser\cache-ben voltak a fajlok, amiket atmasolsz az r:\-re
Torlod a c:\browser\ mappaban a cache mappat.
Aztan Start menu > futtatas > cmd > Enter, majd kiadod az mklink /D c:\browser\cache r:\ parancsot es kesz is vagy. -
sto1911
veterán
válasz
Drughi #33646 üzenetére
Ha erre telepited, akkor egy reboot utan nem lesz bongeszod meg par gyakran hasznalt programod
Nem tudom tud-e olyat a dataram, hogy leallitas elott dumpol egyet a diskre, ha tudja, akkor a leallitas kicsit lassabb lesz.
@(#33648) Drughi: igen, mivel a ramtol ha elveszed az aramot, akkor elfelejti a tartalmat.
-
sto1911
veterán
válasz
Blabcsi #33620 üzenetére
1. Hogy tudom megoldani, hogy csak ahhoz férjen hozzá és ne nyúljon a 2 Gb-os-hoz? - szvsz sehogy
2. Kell-e formázni? Mire? - kell, amire akarod, winen ntfs
3. Lehet-e Readyboostra használni? - passz, sztem nem, mert nem fogja pendirvekent felismerni
4. Ha csak simát átpakolom a fájlokat megváltozik az elérési út is az adott progi megtalálja? - nem fog mukodni. Kb. igy kell csinalnod:
4a Letrehozod a ramdisket, leformazod NTFS-re, felcsatolod a diskmanagement-bol (adsz neki betujelet)
4b. Megkeresed, amit at akarsz ra pakolni, es atmasolod ra
4c. A forrasmappabol letrehozol egy symlinket a celmappara (ramdisk), cmdben belepsz a forrasmappa folotti szintre, torlod a forrasmappat:
mklink /D <forrasmappa neve> <celmappa neve>
pl. mklink /D c:\cache r:\ramcacheEs elvileg menni fog. Ha nem, irj
@(#33623) ServerWorks: a 4-es pontodra a 4-es valaszom a megoldas.
-
sto1911
veterán
válasz
fenergie84 #33614 üzenetére
En a Rage-et, egesz pontosan annak a cache fajlait raktam ramdiskre, igy csokkent a toltesi ido, meg a jatek kozben folyamatos microlagok is megszuntek, tehat minden diskintenziv alkalmazasnal jol jon (egyertelmuen).
-
sto1911
veterán
válasz
Blabcsi #33608 üzenetére
Majd ha egy honap alatt megdolglik a pendrive, akkor se penz, se ram, se pendrive nem lesz.
@(#33612) Blabcsi: pontosan. A pendrive-ot nem arra talaltak ki, hogy folyamatosan irjanak-olvassanak ra/rola. Hamar "elkopik". Pl. swapfajlt sem tesznek SSD-re, mert hamar kinyirja (az elv kb. uaz).
-
sto1911
veterán
válasz
diablo1984 #33503 üzenetére
Egyezzunk ki abban, hogy kerdezze meg, lehet valtoztak az idok. Amugy van itt rendor asszem, ha olvassa nyilatkozzon mar!
-
sto1911
veterán
válasz
diablo1984 #33496 üzenetére
"míg nem fenyegeti a barátnődet a rendőrség nem is foglalkozik vele, utána sem nagyon, azzal hogy bele sem szól még kimagyaráznia sem kell(teló zsebben, bill zár nuku és magától hív a teló), de még magyarázkodnia sem kellene, mert a rendőrök elhajtanak! " - nem hajtjak el, nyugodtan jelentse fel, ismeretlen tettes es csa. Majd a rendorseg lekeri a szamot, es behivja a tulajat. Valoszinuleg meg fognak szunni a hivasok, ha ki is tudja majd magyarazni magat.
-
sto1911
veterán
válasz
ServerWorks #33494 üzenetére
1. ha feljelentest tesz pl. zaklatas cimen, akkor meglesz a telszam is, nem kell jobb indok
@#33496) diablo1984: nem a vinyos uzletre gondoltam, hanem volt tema az is, hogy a bnojet vki hivosgatja telefonon, nem arra irt ServerWorks?2. ott vannak a privatok/levelek amiben minden szepen le van irva - ez is eleg.
-
-
-
sto1911
veterán
Ugy latom gyulik lassan a mocsok, tobben erdemes osszefogni es bemenni a rendorsegre feljelentest tenni. Elvileg van telszam, nev, akar cim is, ill. 3-4 ember, aki felismeri. Igy mar siman meg lehet szoritani.
@(#33407) z0d1AK: akkor is tettel valamit, ha mar mast nem vag at, mar megerte. Van, akinel csak a rendorseg megemlitese elohozza a "jofiut", nemreg hoztam ra peldat
-
sto1911
veterán
BUEK!
Nalatok nem kehes a digis net? Nem, vagy rosszul jonnek be oldalak, meg ezt se engdi letolteni (600k, 33k-nal vegez)
@(#33346) kungzi: akkor en meg mindig jobban allok
-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
Az Istvan utca 147, ABT Tuning kornyeken vaan egy autoszerelo, tudja valaki a nevet, cimet vagy telefonszamat?
-
sto1911
veterán
Auto futomuvet kellene beallitani, ismertek Debrecenben megbizhato szerelot, aki holnap-holnaputan dolgozik?
-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
válasz
_seth_ #32538 üzenetére
ZTE Balde gyari fuleserol egy "zenesz" (szvsz max. fojtogatni lehet vele):
"a hangerőnövelésen kívül csak egy minimális basszuskiemelést állítottam be, a többi maradt minden gyárin, plusz a powerAMP EQ-jában felhúztam a mastert maximumra, a többit ott is békén hagytam - így durván jól szól még gyári fülessel is. (pedig zenész lévén elég vájt fülem van, világ életemben hárpis voltam a hangzásra, de így is azt mondom, hogy némi mókolással bőven a használható szint felett van a cucc.)"
lol, hat persze
-
sto1911
veterán
Keresek hazba valo front usb-hang kimenetet es infrakapus idomero kutyut.
-
sto1911
veterán
válasz
diablo1984 #31544 üzenetére
Mi a Tescoban vettunk elektromosat, 10k-ert, gallyazashoz jo, de vasagabb torzesknel mar hamar kikopik a foga. Evente egy-ket hasznalatra meg elmegy, ha tobbet dolgoznal vele vagy vastagabbat vagnal, akkor egy markasat vegyel inkabb.
-
sto1911
veterán
Remelem ez birni fogja nalunk legalabb addig, mint a regi (~10, de sanszos, hogy meg tobb ev, bar nyilvan nem ugy vannak tervezve). A regi is becsben volt tartva, mindig jol ki volt szellozteve, csak elfaradt a tengely, meg egyeb bajai is voltak mar, megerett a cserere. Viszont ennyi penz volt most ra, igy is a dragabbat vettem. A 30-40 perces mosassal nalunk nem lesz gond, mivel irodaban dolgozunk, nem igazan koszolodnak a ruhak.
-
sto1911
veterán
válasz
copass #31236 üzenetére
A reginel 100, h nem lehetett kivenni, de az majdnem olyan idos volt mar, mint en. Ezt meg orultem, h beuzemeltem, nem nezegettem nagyon
@(#31237) pohár: jol hangzik, miert?
@(#31239) pohár: remelem nem purcan ki ido elott... 2 ev gari van ra, es sajnos csak ezt engedte a keret. Volt ott 150k-ert is mosogep, de a keret az keretAz elso mosas megvolt vele, szuper.
@(#31240) diablo1984: fantasztikus
Remeljuk a legjobbakat, 5 ev mulva visszaterunk ra
-
sto1911
veterán
Felültöltős mosógépet hol és milyet érdemes Debrecenben venni?
-
sto1911
veterán
WIFI routert keresek, 2k korul, Debrecenben, kiprobalhatoan, min. 1 ho garival.
-
sto1911
veterán
válasz
Dan-szan #30797 üzenetére
Nalam nem kerdeztek semmit (kartyasat rendeltunk) viszont a kiszallitast keso delutanra kertuk, erre reggel 7:30-kor hiv a a futar, hogy itt a telo. Kerdezem a futartol, hogy sikerult ezt az idopontot osszehozni, erre azt valaszolta, hogy delutan nem is szallitanak ki, es mar tobbszor szoltak a T-nek, hogy vegye le a teves idopontokat :S
-
sto1911
veterán
válasz
kungzi #30708 üzenetére
Ne tevesszen meg a Mhz, ujabb architektura, igy gyorsabb is, talan kevesebbet is fogyaszt, stb. de a puszta Mhz-ek osszehasonlitasa nem celravezeto.
"tores, vizallo - ki az a hulye, aki hajigalja a telojat " - az, aki veletlenul leejti, ill. olyan helyen dolgozik, ahol nagyobb igenybevetelnek van kiteve.
"2gb rom - nem lenyeg. teszek bele 32gb-os karit es kesz
" - ami sose lesz olyan gyors, mint a belso flash
Ne ertsd felre, nem lebeszelni akarlak, csak FYI
-
sto1911
veterán
válasz
kungzi #30699 üzenetére
Azert kell a gyors proci, h rendesen tudj pdf-ben lapozni. Tovabb tart a lapozas, mint azt a nehany sort elolvasni, ami a kijelzore kifer. Eink-es ebook olvasot meg hiaba veszel, a pdf-el megszenved az is, bar ott nem a gyorsasaggal van gond, hanem a megjelenitessel, a kepek miatt lapozni kell... Ah, semmi se jo
A nagyobb kijelzonek egy elonye lesz ez esetben, nem folyik ki annyira a szemed.
-
-
sto1911
veterán
1GB (egyben) DDR1 ramot keresek, asztali gepbe, valamennyi garival.
-
sto1911
veterán
(Sony) Ericsson T100 vagy T65 teloja nincs valakinek elado?
Aktív témák
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One mobilszolgáltatások
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Eladó 8GB DDR5 SODIMM RAM memória 5600MHz és 4800Mhz (Samsung, Micron, SK hynix, stb.)
- Eladó használt Xbox series X
- Medion Gaming PC I Intel Core i5-6402P I AMD R9 380 4 GB I 16GB DDR4 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- GP66 Leopard 10UG 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia/ 6 napot ment eddig összesen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest