Hirdetés
Aktív témák
-
sto1911
veterán
Mukodeskeptelen webcamerat es kormanyt keresek.
[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
tudja vki 5770-es vga gyari hutojehez milyen csavarok kellenek? eltunt a gyari szett
-
sto1911
veterán
Nem tudja valaki a holegballon vb programjat? Leginkabb az erdekelne, hogy szerdan reggel honnan fognak felszallni.
-
sto1911
veterán
Mai nappal keresek:
- Notebookba valo DDR-333/PC2700S ramot, min. 1 GB-t, kiprobalhatoan
- wifis routert
- noti toltohoz a kulonallo kabelreszt (ami a 220-bol meg a toltobe, es ket polusu)Jelige: olcson!
[ Szerkesztve ]
-
-
-
sto1911
veterán
Baleset miatt lezárták az Egyetem sugárutat
@(#23213) Hypernem: nekem johet egy lista!
[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
A nagyposta/hatvan utca korul van nem fizetos parkolo?
-
sto1911
veterán
válasz werszomjas #23275 üzenetére
Körül = minel kozelebb
Van meg ott a Bethlenen egy fizetos parkolo, mennyi annak a dija?[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
válasz The Bachelor #23667 üzenetére
"dobbantani akarok az országból bnőmmel együtt, hogy lopás, csalás, hazudás, korrupció, kisebbek eltiprása nélkül is tisztességesen meg tudjunk élni" - errol jut eszembe reggel a radioban stohl ugyvedje beszelt, aki szerint a baleset utani viselkedes a koponyaserulesnek volt betudhato... (nem is annak, mert szenne volt kokozva meg pialva az agya). Itt kapcsoltam el...
-
sto1911
veterán
Ert valaki a hangfalakhoz? Mi lehet a gondja a Genius 1250-esemnek? Van egy nagyon halk folyamatos pruntyogese, ami akkor is hallatszik, ha nincs a gepbe dugva. Ez a hang felerosodik, ha bedugok egy fulest... Remelem csak elmozdult valami.
-
sto1911
veterán
Allas. Relative keves elvarassal, jo helyen.
[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
Sracok, van arra lehetoseg win 7 alatt, hogy telepites utan a win felbootoljon ahci modban is?
-
sto1911
veterán
50k korul keresek laptopot, webkameraval, wifivel.
-
sto1911
veterán
Genius KB600 elektronikat keresek!
-
sto1911
veterán
válasz lorcsi #24956 üzenetére
Fel oras elmenyem autoval: korbenezes nelkul!!!! keresztulhajt az uton a barom, es mindket iranybol jottek, verem ra a dudat, meg csak oda se nez. Biciklizek/tem sokat varosban, mielott szo erne...
Zebra: ugy tudom mindenkepp le kell szallni, kulonben barmilyen baleset tortenik, akkor a bringas a hibas. (errol is tudnek meselni...)
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest