Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano
üzenetére
A következő történt.
Az első parancs szépen lefutott. Bár nem tudtam meg belőle, hogy melyik is lenne az amit keresek, mert sok eszközt jelenített meg, de hogy melyik micsoda azt nem tudtam meg belőle. A laptopban van LAN, WLAN, firewire, és ezeken kívül még a looopback és IPv4 - IPv6 interface-ket is kiírta.
De tudtam, hogy nekem az eth1 eszköz kell, grafikus hálózatkezelő megjelenítette, így egyből arra adtam ki a 2 parancsot.
A válasz viszont "Nincs ilyen fájl, vagy könyvtár."
Ha aifconfig eth1
parancsot adom ki, akkor megjeleníti az interface adatokat.
Ha jól sejtem ebből firmware telepítés lesz. Némi guglizás után megtudtam, hogy a bcm43xx-fwcutter-re van szükségem, de ez már elvileg benne van a 2.6.17-es kernelben is (én 2.6.18-6-686 -os kernelt használok.)
Valami itt nem stimmel, de mi?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest