Hirdetés
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jhonny06: Új gépsárkány
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCool
tag
A Striker II-őn mennyi V.lehet adnia az NB-nek.Achill azt javasolta,hogy 1.40V-nál többett ne adjak neki,az AnandTechen azt irják 1.52V adható.

ahhoz képest,hogy nem disszipál annyi hőt ,eléggé brutál hűtőbordákat tettek rá...fésünek is elmegy
Egyébként az Everest még defaultabn is ezt irta ki... -
MrCool
tag
Igen elirás,bocs:1.3 V,500 FSB 1:2 . Az ST ProjectX-nek olyan magas a hűtőbordája,hogy egyszerüen nem fér el rajta semmilyen hűtés.Egyébként a RAMok tökéletesen szobahőmérsékletüek,abszolut nem melegednek.
A Rampageben a Team,vagy a Mushkin RAMok már fortak 1239 Mhz-en 2.24 V-on. -
MrCool
tag
E 8400 3.3 V-on 4.05 Ghz-en,RAM 1.96 V-on,NB 1.46 V-on. Eddig a Rampage formulábann ugyan ez a proci ezen az órajelen 27 C fokos volt,a SIIE-ben :47 C fokos !!!!
A többi feszre nem emlékszem(jelenleg szét van szedve a gép)
Mennyi az a max.fesz ,amit a DDR3-nak lehet adni? -
MrCool
tag
Én is beléptem a klubba ! Nekem is ST 1800 ProjectX-em van.És bár még nagyon fiatal a kapcsolatunk, eddig Achill3us segitségével 2000 Mhz-en tudtam futtatni 1.96 V-on 8-8-8-24-en.Bár nem minden olyan rózsás:A problémám a következő.Az Everest az istenért sem akar MEM BAnchet futtatni,állandóan " Invalid Floating Point Operation" kilép.
Van valakinek valamilyen ötelete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen notebookot vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Samsung kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- Router gondok
- Milyen videókártyát?
- Battlefield 6
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast 32GB DDR5 5600MHz CL 40 EXPO/XMP -2 év garancia
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast White RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL 30 EXPO/XMP -2 év garancia
- Eladó egy Corsair vengeance 48 Gb (2x24gb) ram RGB.
- Bontatlan ASUS TUF GAMING Z690-PLUS WIFI
- Fejlesztés hiányában megmaradt 8GB SK Hynix 2400MHz DDR4 SO-DIMM
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- 182 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi