Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: A kérdés...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: SISU A BOSSZÚ ÚTJA
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BJanee
tag
Bámelyiket megveheted, a lapod támogatni fogja. Az a lényeg, 1,5v-os ddr3-as memók kellenek, ez az általad írt fenti listából egyértelműen látszik. Pipa
Max 4 gigát tudsz belepakolni, listán 2x2gb kit. Pipa
Hogy melyiket veszed, az már szimpátia, vagy magad elé rakod az összesről a képet és amelyiktől beindulsz, azt vedd
Viccet félretéve, szerintem vannak már tesztek mindegyik ramról, utána kell nézni, mi jót-rosszat írogattak róluk, ezt összevetve kiválasztod.
Igazából még azt tudnám ajánlani, hogy ha boltban akarod megvenni, akkor mindenképp vidd a géped és még a helyszínen ellenőriztesd le, hogy megy, így nem tudsz mellényúlni. -
BJanee
tag
Hát shteer-nek igaza van, igazából csak szintetikus teszteken bukik ki a különbség, játékban nem nagyon veszed észre.
Igazából nagyon nem vagy lemaradva, jó az a gép még most is, egy jobb vidkarival, quad procival meg több rammal. Viszont azt én sem tudom, hogy érdemes-e beleölnöd egy régebbi rendszerbe, én is csak azt tudom ajánlani, hogy olyan cuccokat vegyél bele, amit később át tudsz tenni egy modernebb lapba (vidkártya, ddr3..) Esetleg próbáld eladni a cuccaidat és az abból befolyó összeghez hozzátéve próbálj gépet építeni -
BJanee
tag
Sziasztok.
Gondoltam, megkérdezem itt is, hátha.
Adott egy giga h67-m ud2h-b3-as lap, benne 2x2gb kingston hyperx blu 1600-as, 1,65v-os kit.
Az lenne a kérdésem, hogyan lehet ezeket a ramokat rábírni az 1600 mhz-re ebben a lapban, ha rá lehet? Jelenleg BIOS-ban csak 1333Mhz a max., amit ki lehet választani és alapból 1,5v-ot ad a ramoknak a lap. Xmp-t nem találtam, lehet, nem is támogatja a lap?
Cpu-z-ben a memória fülön ott van az 1600mhz (x.m.p.), hogy a ramok tudják, de 1333-on mennek. Ezt a rejtélyt oldja meg nekem valaki, legyen olyan kedves
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kés topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Villanyszerelés
- PlayStation 4
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Viccet félretéve, szerintem vannak már tesztek mindegyik ramról, utána kell nézni, mi jót-rosszat írogattak róluk, ezt összevetve kiválasztod.