Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Olcsó USB WiFi AC adapter
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pretorian06
csendes tag
válasz
deepmish
üzenetére
Teszteltem a gépet, a P5Q topikban ajánlott Intel Burn Test-el, + futtattam memtest-et is, filmet néztem, játszottam így hát úgy tűnik minden ok, stabil a gép.
Ennek fényében azt tudom tanácsolni, hogy válassz Te is QVL minősítésű memóriákat... Ez van sajnos!
nekem még soha nem volt ilyen nagy sz*vás a gépemmel, memória kompatibilitási problémám pedig egyáltalán! Hát most kijutott... most már működik és ez a lényeg! 
-
Pretorian06
csendes tag
válasz
deepmish
üzenetére
Hali,
Elmentem a memóriákért rohantam haza, bevágtam a gépbe és láss csodát müxik minden!
Először csak 1066-nak ismerte fel, majd beállítottam 1333-ra. A CL értékek 9-esek lettek, ezt is manuálisan beállítottam 7-7-7-24-re, majd belőttem a feszt 1.8V-ra (ez a gyári). A stabilitást még nem tudtam tesztelni, mert most el kell mennem!
még jelentkezem!
Új hozzászólás Aktív témák
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Újszerű karcmentes
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nekem még soha nem volt ilyen nagy sz*vás a gépemmel, memória kompatibilitási problémám pedig egyáltalán! Hát most kijutott... most már működik és ez a lényeg!