- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
frame>24
addikt
azóta mennek jól, úgyhogy mind1....
a vétel előtt 2 db adott típusú kingmax mars vót a gépben (azok mentek dualban), ezér mertem schlepp módon feltételezni, ha veszek melléjük 2 ugyanolyat, (melyek közt a különbség csak a futószalagon való távolságuk + 1-2 nm-es nagyságrendű porszem), jó eséllyel menni fog...
deee, tudom azért, h nem tökegyforma egyik sem...már a tényleges memóriájuk sem...
csak épp elegem lett, h akármilyen ''felsőbb rangú'' tag (pfff....) ír választ, az szükségszerűen egyből lebaszás is egyben, szvsz annyira nemvót fos és témátlan a kérdésem... -
frame>24
addikt
hello.
a ''nagy RAM-os topik''szarik rám, úgyhogy itt is kérdezem ugyanazt:
az lenne a kérd.: lehet-e 4 x 512 DDR2 800MHz RAM-ot egyszerre dual-ban futtatni...
(elméletileg én úgylátom, igen,) de bárkinek (+) v. (-) tapasztalata ilyen téren?
jah, mind a 4 modul TÖKÉLETESEN EGYEZIK, kingmax mars...
thx
Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- sziku69: Szólánc.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte AORUS B650M Elite AX
- Gigabyte X870 Aorus Elite Wifi7 - Hajlott PIN + 1 érdekesség - Garis! - Jegelve fkaresz fórumtársnak
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz F5-6000J3038F16GX2-TZ5NR
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest