- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
ROBERTOH #2629 üzenetére
Nemtudom én mennyire vagyok kompetens beleszólni ebbe a dologba,de én most vettem HK-kat és nálam 4-4-4-5-ben 2.2V-on mennek aszinkronban 1000MHz-en. 400-s FSB mellé.
Sztem megérik az árukat.
Shkiz0: Nekem is Ultráim voltak ezelőtt,és nálam is 920-at mentek max.,ugyanez a történet...
Én annyit csináltam,hogy eladtam,és soha többet nem veszek Geilt -
válasz
ROBERTOH #2629 üzenetére
elviekben a 3-4-3-4 beállitásokkal elvileg faintul megy.
legalábbis over ezt irta meg valahol voltak tesztek is .
Másik:
Nekem 920-tol nem akar többet menni a ramom, de még garis. Adjatok már pár tippet mit csináljak vele, vagy mit mondjak ami alapján cseréltettni tudnám ?
Én arra gondoltam hogy bevágom a mikróba oszt jóvan. majd azt mondanám a boltban hogy egyszer csak elkezdett ujraindulgatni a gép, és pár nap mulva nem akart elindulni csak ha kivettem az egyik modult (a mikrósat of corse)
Elvileg mivel hütőborda van rajta, igy nem látszana külsérelmi nyom.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest