- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
hülyegyerek
addikt
válasz
laragirl83 #292 üzenetére
Akkor valószínű,hogy a ninja mellé még úgy se férne be...hát mindegy,akkor marad a hr-07.
-
hülyegyerek
addikt
Mivel a mostani ramom szerintetek a meleg miatt adta meg magát,a következő párosra már most tervezem az aktív hűtést,csak nem tudom,melyik a jobb: OCZ XTC memory cooler (2db 6-os ventivel),vagy HR-07.
Van valakinek tapasztalata valamelyikkel?
[Szerkesztve] -
hülyegyerek
addikt
Akitől vettem,éppen most próbál valami cserét elérnia szállítójánál (mivel nem volt garis....).Amúgy pont a borda hiánya miatt elég gyakran fogdostam a ramot használat közben,de sosem volt túl forró.
3 házhűtő van a gépben (12-es elől-hátul,9-es oldalt),és a lapom sem ment még 50 fok fölé.Amikor meg ezek a 40fokok voltak,levettem a ház oldalát.
[Szerkesztve] -
hülyegyerek
addikt
Üdvözlet.
Vettem decemberben 2x1Gb 800-as MicronD9DQW ramot.Megjött postán,bedobtam a gépbe,ki is írta,hogy 2Gb Dual Channel PC6400.Akkor nem foglalkoztam vele többet,mivel szépen ment 4-4-4-12-n,többet meg nem akartam kihozni belőle.
Kb. 2 hónapja kezdődtek a gondok,a gép kidobált játékból,állandó fagyás,kékhalál volt.
Először a lapra gyanakodtam,de később kiderült,hogy az egyik ddrmodul rossz,nem is indult el azzal az eggyel a gép.
Szerntetek ez normális,hogy 5 hónap használat után adja meg magát egy ram? (2,15V-on hajtottam,az alapfesze pedig 2,1V....)
Valamint ez szerintetek gyári hiba,vagy valami itthon tett be neki?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xbox Series X|S
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Filmgyűjtés
- E-roller topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest