- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
3800+
őstag
Sziasztok! Szeretnék jobban érteni a RAM-ok tuningjához. A proit már nagyjából értem de ha jól tudom ha a RAM nem jól van beállítva akkor nem megy a tuning. Szóval elkezdtem valamennyire, és eddig jutottam. 667-es RAM-jaim vannak és egy Phenom II X3 710-es procim. Szóval 1.9V-t kaptak a RAM-ok 5-3-3-9-es időzítésen. És visszabutítva voltak a szorzójuk 2x-esen volt, hogy ne mennyenek 667 főlé nagyon. 270FSB-nél mentek 533Mhz-en 1.8V és 5-3-3-9. Így nem jutott el a windowsig. Aztán Adtam nekik 1.9V-t és 4-4-4-12-re raktam az időzítést. Így már eljutott a windowsig kb 3 másodpercig benn is volt, aztán újraindult.
Szerintetek ennyi a vége, vagy rosszul állítottam az időzítéseket. Lécci segítsetek, nagyon megköszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az Arctic (ismét) belép a házak piacára
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Spórolós topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nők, nőügyek (18+)
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest