- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ZUK Z2 - Kicsi a bors, de erős!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- Gurulunk, WAZE?!
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozso68
őstag
Köszönöm szépen az összes igényemet kimerítő tesztedet. Pont erre voltam kíváncsi, így marad a RAM a gépemben.
Az EPP-t nem tudom elérni, ezért csak csak reménykedtem, hogy a botcsinálta tuningom is megállja a helyét, ahogy azt ll-kobe is valószinűsíti.
Én 5-5-5-18-on hajtom, mert a Prime85 rendre hibával leállt feszesebb időzítéssel. Persze az eredményeim is gyenguszabbak valamivel.
Már csak az FSB limit miértjére lennék kíváncsi. -
Bozso68
őstag
Ga-MA780G-UD3H lapban van egy Phenom 9950BE-m és egy 2x2GB-os OCZ 1150-es Kit-em. Próbálkoztam mindennel (feszemelés, HT, NB visszaosztás), de be kellett látnom, hogy sajnos a Reaperjeim ebben a lapban nem mennek 5.33-as szorzóval, így maradt csak az FSB-tuning.
Szerintetek ha mindkettő beállításban menne, mi lenne a gyorsabb: 200x5.33 (1066MHz), vagy 240x4 (960MHz-ezen járatom most).
Akkor nem cserélem le őket, ha ezzel a beállítással is elérem a másik összhatást. Az időzítések ugyanazok, 250MHz-es limitbe ütköztem, a Prime viszont itt már kb 68 perc után egyik magnál hibát jelzett.
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- Renault, Dacia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tőzsde és gazdaság
- 2025 - Íme a 25. héten megjelenő játékok listája
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Asus Rog Strix G16
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest