- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozso68
őstag
Köszönöm szépen az összes igényemet kimerítő tesztedet. Pont erre voltam kíváncsi, így marad a RAM a gépemben.
Az EPP-t nem tudom elérni, ezért csak csak reménykedtem, hogy a botcsinálta tuningom is megállja a helyét, ahogy azt ll-kobe is valószinűsíti.
Én 5-5-5-18-on hajtom, mert a Prime85 rendre hibával leállt feszesebb időzítéssel. Persze az eredményeim is gyenguszabbak valamivel.
Már csak az FSB limit miértjére lennék kíváncsi. -
Bozso68
őstag
Ga-MA780G-UD3H lapban van egy Phenom 9950BE-m és egy 2x2GB-os OCZ 1150-es Kit-em. Próbálkoztam mindennel (feszemelés, HT, NB visszaosztás), de be kellett látnom, hogy sajnos a Reaperjeim ebben a lapban nem mennek 5.33-as szorzóval, így maradt csak az FSB-tuning.
Szerintetek ha mindkettő beállításban menne, mi lenne a gyorsabb: 200x5.33 (1066MHz), vagy 240x4 (960MHz-ezen járatom most).
Akkor nem cserélem le őket, ha ezzel a beállítással is elérem a másik összhatást. Az időzítések ugyanazok, 250MHz-es limitbe ütköztem, a Prime viszont itt már kb 68 perc után egyik magnál hibát jelzett.
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest