- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kjano
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Az lenne a kérdésem, hogy nekem van egy 2006-os gyártmányú Lenovo 3000 N100-as (még a régebbi celeron procis felszereltségű) típusú gépem... nem találtam meg sehol, hogy a Samsung 512 DDR2 SDRAM, ami benne van az integrált-e vagy sem, egyáltalán integrált RAM létezik-e (ha nem akkor bocs a tudatlanságomért...)? De nem is ez a lényeg, hanem hogy szeretném bővíteni a RAM-om, ami valszeg 2 gigáig bővíthető, de ha ki lehetne venni az 512 RAM-ot akkor tennék bele egy 2 gigásat, ha meg nem lehet kivenni akkor értelemszerűen csak egy gigát tudnék beletenni... ami azért nem mindegy...
Szóval kérlek bennetek segítsetek nekem!
előre is köszi a válasz(oka)t!
Új hozzászólás Aktív témák
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest