- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZIL
tag
válasz
Xalderon #6129 üzenetére
Na igen. Amikor en a nyar elejen ecsreltem a memoriam, 10e-ert ment el a Kingmax (1500 bukoval) es 16500-ert jott az 1100-as OCZ. En ezeknek az araknak a fenyeben irtam az elozo hozzaszolasom, de ugy latszik azota kisse felbolydult a piac...
Egyebkent barmibol is, ha veszel 2 azonos tipusszamu modult, menni fog dualba.
Amikor en vettem az ocz-m is, azonos, vagy magasabb aron volt az 1066-os. Nem ertettem, de azert orommel fogadtam.
Valoszinuleg a ket termek teljesen megegyezik, es csak a minosegellenorzesen dol el, hova is soroljak vegulis. Sot ugy hallottam, meg a REAPER-ek is ugyanazokat a panelokat tartalmaztak akkoriban.
Ezt egyebkent megneztem [link] , es nem alacsony feszultsegu verzio, lasd: [link]
Szoval nem tudom mi indokolja az aranytalanul magas arat... -
ZIL
tag
válasz
Xalderon #6126 üzenetére
Szia! OCZ Platinum szeriat tudom ajanlani, de a Kingmaxokat meginkabb!
En annakidejen kenyszerbol csereltem a Kingmaxomat OCZ-re az alaplap hulyesege miatt.
Mindketto kituno, megbizhato memoria, csak epp a Kingmax feltunoen olcsobb, igaz kicsit rosszabb az idozitese...
Azert ajanlom inkabb a kingmaxot, mert ahogy eszrevettem, az idozitesek sokkal kissebb hatassl vannak a sebessegre mint az orajel es a performance level. Namarmost azonos orajelen a kingmax egeszen mas arkategoriakban jatszik, es a tenyleges sebessege epphogy lassabb (tuti nem veszed eszre hasznalat kozben!).
Szoval hacsak nem tuningrekordok folosleges ostromolgatasara akarod hasznalni, azt javaslom inkabb sporolj rajta, es koltsd inkabb vidikarira, vagy egyeb sebesseget latvanyosabban javito cuccra...
Vagy sörre!A Kingston meg, mint megbizhato tuningram eddigi ertesuleseim szerint erosen felejtos.
De ha megis azt valasztanad, kivanom legyen vele szerencsed! -
válasz
Xalderon #6126 üzenetére
Nem is olyan rég olvastam, hogy valaki birkózott az OCZ kit-jével, de attól még lehet jó, valahogy megrendült a bizalom az irányukban - lehet persze, hogy alaptalanul.
Így gyorsban néhány példa a Blade vagy Platinum mellé:
CORSAIR TwinX 4096Mb DDR2 1066Mhz CL5 KIT
CSX 4096Mb DDR2 1066Mhz CEC FAN KIT
KINGSTON HyperX 4096Mb DDR2 1066MHz CL5 HS KITFusd át a lapod topicját, hogy ki, milyen RAM-okat használ benne, és milyen eredményekkel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest