Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• yolan

őstag

válasz rola636 #7101 üzenetére

Hát, a 3.6ghz-hez 450-es fsb kéne, ami lehet sok lesz a lapodnak. Azt kéne megnézni, hol van a lap vége, tehát hogy mekkora max fsb-t bír adott feszültségen.
    Elvileg 500-as fsb felett tud a p35, de ez persze minden egyes lapnál más és más, lehet a tied pont 425-nél áll meg akármennyi feszt is adsz neki, és akkor kenheted a hajadra a procid ami tudna 500-as fsb-t.
    Kéne pár extra infó (bár lehet egy asrock szakinál gyorsabban meglenne, de próba szerencse)

szóval, az fsb strap to nb-nél mik a lehetőségek? 266, 333, 400?
    a dram command rate legyen inkább 2T-n, vagy 2-n nem tudom hogy van a lapodnál nevezve.
    a dram timing controlal majd később foglalkozunk

a chipsetnek (nb) a north bridge voltage alatt tudsz feszt adni, de vigyázz, a max 1.3v legyen, annál többet csak jó hűtés esetén.

érdemes lenne benézned darálóhoz a szájbarágós tuning topikban, akár mondhatod is hogy én küldtelek :B, mert az asrock biosokhoz nem igen konyítok, ha már tudni fogod mit hol tudsz állítani a lapodon, akkor gyorsabban és biztonságosabban tudunk haladni a ram beállításával. Érted, ha annyit mondok, hogy adj a lapnak plusz feszt, tudod majd hogy mihez kell nyúlni, és nem nekem kell megtippelnem hogy az asrockéknál hogy van elvenezve, hol található :B

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés