- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Kempingezés és sátrazás
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brumi˘
addikt
válasz
Blaze71 #4417 üzenetére
Nem hülyéztelek le, csak azt mondtam nem kéne hülyeséget beszélni. A kettő szerintem nem ugyanaz. Ha az 1. asus lapom lenne ami jól műxik nem járatnám a számat, de nagyon nem az első, és nagy részük az olcsó kategóriábol való volt (p5k). Egyikkel sem volt semmi parám, kivétel a p5kc, de alapon amire gyártották az is tette a dolgát... Arról hogy ki és miért gyerekes nem nyitnék vitát. Am ez a kinek műxik kinek nem, fordítva is dukál. Volt egy rossz asus lapod és akkor mind szar? MSI nálam nem gyerebe kategória, nincs tapasztalatom, de gigáék pár lapja megfordult már a kezeim között, mint ahogy abitok is, és ezekről se tudok sok rosszat elmondani. Am lehet én vagyok a máker mert nem ment tönkre egy lapom se, sőt a környezetemben 1 asus se adta be a kulcsot az elmúlt 1,5 évben (giga se, és abit se halt le senkinél). Nah részemről téma lezárva, ha van még valami nyűgöd dobjál privit vagy mailt, ne ide szemeteljünk. Béke!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest