Hirdetés
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
dedix
tag
Tortent egy furcsasag. Mikor itthon bedugtam a router tapjat, se kep, se hang nem volt, a ledek sem vilagitottak. Radugtam egy masik egyseget a tapra, szinten. Most egy masik taprol megy. Tehat meghalt a tapja. A furcsasag az, hogy amikor elhoztam meg a tapnak (latszolag) semmi baja sem volt. Esetleg ez okozhatta a problemat? Marmint, hogy haldoklott mar es emiatt nem ment a net.
Neha itt is eldobalja a kapcsolatot idonkent es csak vagy aramtalanitasra, vagy resetelesre ter magahoz. Valamint iszonyatosan melegszik, pontosabban forrosodik, alig lehet a tetejen tartani a kezet...
-
dedix
tag
Segitseget kernek.
Adott egy D-LINK DSL-321B modem, a T-home, valamint egy TP-LINK TL-WR642G router.
A gondom, hogy nem megy a net, belso halozat ok, de a net nem. Elhoztam a sractol a routert es kabelnettel (fibernet) tokeletesen megy.
Bridge modban nem probaltam a modemet. Ennyi lenne?
DHCP-vel jatszottam, modemen ki, routeren be, etc.
IP cimek nem egyeznek (modem 192.168.1.1, router: 192.168.2.1)
Ki osszon, mellyiknel allitsam be a PPPoE adatokat?
A routerben Dynamic IP-vel magahoz terni tunt, de megsem volt net...
Please help!
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi