- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Lauterbrunnen
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokokka
addikt
válasz
Gubek-Einste #83 üzenetére
Az az igazság, hogy hárommal feljebb már leírtam. Azóta annyit javult a helyzet, hogy torrenten néha tudok mérni 20-25Mb-ot is, de ez a plafon és csak kábelen,PC-n. A mérésem továbbra sem megy 300 fölé kábelen, közvetlen PC-n mérve (Speedtest). A Wi-Fi-m továbbra is max 50, de ez lehet hogy javul, ha be tudom élesíteni a már megkapott DIR-842-őt. Erre két nappal ezelőtt ráment már majd két órám, de nem sikerült. Ez a PPPoE nem tiszta számomra :
A Huawei menüjében ezt találtam :
Itt kéne kitörölnöm mindkét mezőt és a D-Link-ben pedig beírnom felhasználónevem@@t-online.hu/ jelszavamat? Azt a jelszót, amit a Telekom felületén meg is tudok változtatni?
És ha már itt járunk van még egy gondom, mióta a Huawei-t bekötötték : A Popcorn A300-amra eddig hiba nélkül torrenteztem három éven keresztül. Most viszont ha elindítok egy letöltést az egy idő után leáll, mert megszakad a kapcsolat. Ez teljesen random, van, hogy az indítás után nagyon hamar, van, hogy csak pár perc múlva. A PC is elveszíti a Popcornal a kapcsolatot oda-vissza, tehát a megosztott mappáimat sem érem el a lejátszóról és a lejátszót se érem el a PC-ről. Ezen csak a lejátszó újraindítása segít. Ha ez megvan, indítom a torrent letöltés folytatását, de egy idő után megint ez történik. Újra és újra és újra. Tele van a hócipőm, de nem jövök rá mi lehet a baj. Hozzáteszem, ez alatt végig van IPTV-m és internet elérésem a PC-n, és WiFi a fiam szobájában is, tehát a NET nem szakad meg. Sőt, azt is leteszteltem már, hogy ha WiFi sticket dugok a Popcornba és azon megy rá a NET nem vezetéken, akkor minden tökéletesen működik.Ahogy vissza állok kábelre, megint kezdődik minden előről
Na ez nem lett rövid, de talán valaki tud segíteni mert nagyon tanácstalan vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- BIOS topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- E-roller topik
- Autóhifi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 RED DEVIL Eladó!
- Bontatlan ANYCUBIC-ARTILLERY PLA Filamentek 1Kg. 1.75mm
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- Lenovo Legion 5 gamer laptop makulátlan állapotban, 32GB RAM-mal!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest