- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Szólánc.
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
honda 1993 #1301 üzenetére
Majd amikor észreveszed, hogy az oldalad minimum 20%-ban (és egyre növekvő százalékban) mobilról néznék, majd gyorsan érdekelni fog.
Sőt akkor az olcsó tabletekről még nem is beszéltünk az 1024X600-as felbontásukkal. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
honda 1993 #1301 üzenetére
"ha majd
szugsegemlesz ra"
Nem adom fel, addig foglak javítgatni, amíg legalább ezt az egy szót meg nem tanulod. Legalább nemcsak webfejlesztéssel próbálkozol, hanem egy kicsit a magyar nyelv tanulgatásával is, rádfér.
Tehát: szükség. Vágod? Szükség. SZÜKSÉG!!!!444NÉGYNÉGY!! K-val! KÁVAL!Na, mindjárt jön a "nincs jobb dolgod"-duma...
Amúgy hogy ON is legyek, ez az "Engem nem igazan erdekel a reszponziv webdizajn [...] Ugyanis szerintem sokkal jobb az egyszeru desktop nezet" nem túl profi hozzáállás.
Nem tudom, neked mekkora tégla lehet a telefonod, de azért sok oldalt kényelmetlen nézni a teljes nézetben egy átlagos okostelón (ilyen 4" az már egész átlagosnak számít), pl. a PH-t is rázoomolva kell nézni a desktop-nézetben, és ide-oda scrollozgatni az oldalon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest