Új hozzászólás Aktív témák

• adam_

senior tag

Csináltam ma bent a suliban egy honlapot, azt nagy elánnal haza is hoztam, itt meg a notebookomon elég gányul néz ki. "Welcome to Frontend Development" ! Mit gondoltok, a benti nagy monitorú gépre optimalizált változat legyen az elsődleges, és az én notimra meg írjak szépen media queryket?, hogy ezen is úgy jelenítse meg mint a nagy monitoron?

Igazából mindenhol %-os értékmegadást alkalmaztam, és törekedtem a px-es meghatározást kerülni. :U De nem sokra mentem vele, mert ugye ami nagy monitoron 50% az a kicsin már össze-vissza töri a képet...
    Mi a "best practice", ha az ember a monitor-független megjelenítésre törekszik? Az a baj, hogy most elég sok referenciahonlapot szeretnék csinálni, de sajnos a sulin kívül csak arra van lehetőségem, hogy egy 1360 x 768-as maximális felbontású notebookon fejlesszek, és így elég vaklövés lenne, ha a munkaadó amikor sasolja a honlapjaimat, össze-vissza csúszkálva találja a tartalmat.. Tehát az én esetemben nem elégséges "lefelé nézni" etc. tablet, mobil hanem még a nagyobb megjelenítéssel bíró monitorokra is ki kéne ötlenem valamit. Mit gondoltok, mi lenne a járható út? Bootstrap oszt kész? :)

Valamint ti mely ingyen webhosztot ajánlanátok, ahova egy pár honlapot feltölthetnék? Több domainre szükségem lenne, amelyek lehetőleg stabilok..
    Ezeket találtam, ezek közül valamelyikkel voltak, vannak tapasztalatok?

Előre is köszi az észrevételeket,

Ádám

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés