Hirdetés

Aktív témák

• Csemike

aktív tag

Tegnap nagyon jó délelőttöm volt. Fent voltam a Normafánál, ragyogott a Nap, és bár néha elkaptak a szélrohamok, nagyon jól éreztem magam. :)
    A nordic walking-ot próbáltam ki egy négyórás alapképzés keretében. Hát nemmondom, hogy piskóta volt, de azért túléltem, és a végére egész jól belejöttem a diagonál lépésbe. Botokat az edzők adtak kölcsön, és egész délelőtt a lépéseket tanultuk. Mert nagyon nem mindegy hogy mozog az ember. Ha jól csinálja, akkor a fejen lévő izmok kivételével gyakorlatilag az összeset alaposan átmozgatja. De ha menet közben grimaszolunk, akkor az arcunk is edzésben marad. :D Najó, ez szar poén volt...
    Szóval én csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy próbálja ki, megéri, nekem nagyon megtetszett. Idősebbek is elkezdhetik. :) Én náluk voltam alapképzésen. Többen trénerkednek Magyarországon, nekem ők tűntek meggyőzőnek, és nem csalódtam. (Igen, ez reklám volt, nem is burkolt:D)

Más.

Már egy hete megbeszéltük a szerelőmmel, hogy ma reggel viszem hozzá a Golfot csapágycserére. Reggel negyed kilenckor felhívtam, hogy akkor indulhatok-e, de azthiszem felébresztettem. :D Szóval tízre elgurultam a kocsival a Gyáli útra. Azt mondta, hogy 1-2 óra körül meglesz, majd hív ha készen van és indulhatok.
    Szóval haza metróztam és buszoztam, s most várok. Közben főztem gyorsan ebédet is. Nem valami nagy szám, bolognai tésztát csináltam (természetesen nem holmi üveges, vagy alapporos szószból, hanem made by Csemi szósszal). Mivel régebben mindig azon ment a vita, hogy ki mennyi szószt tesz a tésztájára (négyen vagyunk testvérek, plusz szülők...), s mivel az mindig a tészta előtt elfogyott, ezért néhány éve azt találtam ki, hogy a szószt és a tésztát és egy kis sajtot összekeverek, sajttal megszórom, és kb. negyed órára a sütőbe teszem. Nem szabad sokáig sütni, mert kiszárad, csak épphogy ráolvadjon a sajt. Tudom, egyeseknek ez az igénytelenség csúcsa, de amikor sok embert kell etetni (bérből-fizetésből), jönnek a kényszermegoldások. :) Mellesleg így is finom.

Van before-after kép is. :) Mármint before sütés és after sütés. (Azért ilyen rossz minőségű a kép, mert remegett a kezem, hogy mit fogtok hozzá szólni. :D)

Aktív témák