Hirdetés

Aktív témák

• Csemike

aktív tag

Na, hát úgy néz ki, megint lesz kétvizsgás napom májusban. :) De a szép az egészben, hogy az egyik tantárgyból már nem tudtam vizsgára jelentkezni, mert az összes időpont összes helye betelt. :))
    Na mendegy, addig is van egy rahedli beadandó amit meg kell írni... Egy kollégám panaszkodik, hogy az okj-s képzésen, ahová jár, most 3 darab 3 oldalas dolgozatot kell megírnia. Uhh... De jó neki.
    A szakdolgozatom megírása meg eltolódott nyárra-őszre. Végülis nem is baj, mert a konzulensem mondta, hogy neki teljesen jó így, meg különben is, olyan témám van, amivel érdemes szöszmötölni, nem örült volna egy hirtelenjében összedobott dolgozatnak. Egy másik tanár, aki egyébként az egyik kedvencem, bár sokan tartanak tőle, mert követel és nem az a nyájaskodó féle, a pénteki előadás után odajött hozzám és kedvesen mondta, hogy tudja, hogy miről írom a szakdogámat és ha bármiben tud segíteni, akkor nyugodtan forduljak hozzá, bár nem ő a konzulensem, de szívesen segít. Hát, tisztára meghatódtam. :) Asszem a januári projektprezentációmmal nyertem meg magamnak a tanárnőt.

Aktív témák