- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Szólánc.
- N€T0X|N: SSD hűtés
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
Aktív témák
-
Csemike
aktív tag
Jó dolog a csoportos tornaóra, de mégis jobb, ha gyalogolunk a "szabadban". Azaz ma a Kopaszi gáton. Ilyenkor egy csomó minden eszembe jut, amikre később egyáltalán nem emlékszem.
Például már most sem jut eszembe, hogy min agyaltam másfél órán keresztül. Azt tudom, hogy nem akartam munkára gondolni, nem akartam emésztődni munkahelyi dolgok miatt, majd munkaidőben eleget fogok agyalni ezeken. Na mindegy. Elmentem a Kopaszi gát legvégéig. Nagyon alacsony a Duna vízszintje, ezt már a Lágymányosi híd pillérjeinél észrevettem. Majdhogynem mezítláb áll a két híd egymás mellett. Najó, nem, de nem emlékszem, mikor láttam volna a hídlábakat ennyire kint állni a vízből. Szóval, mivel már erősen sötétedett, nem sokan mászkáltak a parkban, és ott nézelődtem a gát végénél. Elég sok vád érte a Lágymányosi-öblöt rendbehozó céget, vagy mittudoménkit, mert állítólag a kerületi önkormányzat ingatlanpanamával játszotta a kezére a nemtudomkinek, volt ebből nagy botrány, meg minden, a lényeg, hogy ez a panamás alak egész szépen rendbe hozta, én nagyon szeretek ott időzni.
Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Google Pixel topik
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Battlefield 6
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- MSI GTX1660 super 6gb új állapot OEM 2db.
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330-15IKB: i7-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest