Aktív témák

• Csemike

aktív tag

Jó dolog a csoportos tornaóra, de mégis jobb, ha gyalogolunk a "szabadban". Azaz ma a Kopaszi gáton. Ilyenkor egy csomó minden eszembe jut, amikre később egyáltalán nem emlékszem. :D Például már most sem jut eszembe, hogy min agyaltam másfél órán keresztül. Azt tudom, hogy nem akartam munkára gondolni, nem akartam emésztődni munkahelyi dolgok miatt, majd munkaidőben eleget fogok agyalni ezeken. Na mindegy. Elmentem a Kopaszi gát legvégéig. Nagyon alacsony a Duna vízszintje, ezt már a Lágymányosi híd pillérjeinél észrevettem. Majdhogynem mezítláb áll a két híd egymás mellett. Najó, nem, de nem emlékszem, mikor láttam volna a hídlábakat ennyire kint állni a vízből. Szóval, mivel már erősen sötétedett, nem sokan mászkáltak a parkban, és ott nézelődtem a gát végénél. Elég sok vád érte a Lágymányosi-öblöt rendbehozó céget, vagy mittudoménkit, mert állítólag a kerületi önkormányzat ingatlanpanamával játszotta a kezére a nemtudomkinek, volt ebből nagy botrány, meg minden, a lényeg, hogy ez a panamás alak egész szépen rendbe hozta, én nagyon szeretek ott időzni. :)

Aktív témák

Hirdetés