Új hozzászólás Aktív témák

• Thunder78

őstag

Valóban ... Kero-San-nak igaza van. Nem szabad kiemelni egy bizonyos paramétert. Az alapján nem ítélhető meg egy egész rendszer teljesítménye.
    Pl.: Intel és AMD procik órajel szerinti összehasonlítása egyáltalán nem adna reális képet, mivel az AMD lényegesen alacsonyabb órajelen teljesít hasonló szinten, mint az Intel.
    Ugyanez a helyzet az FSB-vel is. A RAM-mal dettó. Most sorra vehetném az összes létező paramétert ... egyenként nem ad jó képet a számítógépemről.
    A 3dMark-ot meg mint rendszertesztet felejtsd el. Csak a grafikai teljesítményt teszteli ... ugyanaz a gép egy másik monitorvezérlővel teljesen más eredményt ad, tehát abból sem szabad kiindulni.
    Egyébként az egyik gépem nekem is egy 2500+-os Barton és nagyon jól tudom használni általános feladatokra (játék, internet, stb.). Viszont a specifikus feladataimhoz szükség volt egy komolyabb, jobban felszerelt gépre, mivel a kétésfeles barci nem igazán tudott megbírkózni vele. Tehát igenis van fejlődés ... és még mindig nem vagyok ott a gépem árával, mint '98-ban.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés