Új hozzászólás Aktív témák

• djyuri

őstag

válasz Spirit #18 üzenetére

Uh. Nem sértésnek mondtam. Bocs,ha úgy volt érezhető.
    AMúgy arra értem,hogy ugyebár fentebb említgetve voltak hasonlítgatások két-két vga között és az volt állandóan dömpingelve,hogy majdnem ugyanakkorát tud,de sokkal-sokkal olcsóbb,de viszont nem új technológiás.
    Szal a lényeg,hogy ebben a minimális (mert néha csak annyi a fejlődés) érdekében valóban soktízezret kell beleőlni a fejlesztésbe.

Amúgy ha nézzük azt is,hogy architektúra váltás küszöbén állunk,akkor az fejlődésnek mondható,viszont több topikban is olvastam arról,hogy a PCIE-nek egyből majdnem a legcsúcsát hozták lkétre,szal már most a max határán dolgoznak. És az AGP-nél pedig valamely százalékkal még mindig jobban fejleszthető a cucc. Viszont húzások (tuning) szempontjából valami olyasmire emlékszem,hogy a PCIE-nél nem húzódik az FSB-vel a vga meg a mem...,de az AGP-nél pedig igen (valahogy így emlékszem,de kérlek javíts ki) .
    Most erre pedig az a meglátásom,hogy ezt ki lehet küszöbölni,ha külön egységekre bontjuk az alaplap egyes részeit. Külön mem vezérlő,vga vezérlő...mittomén....és akkor külön lehetne húzgálni őket...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés