Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A díjnyertes Crysis sorozat következő része.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thunder82
aktív tag
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Az pl hogy még azt a krva scarhoz sem elég hogy rendesen megfogja pedig mlyen ruha van rajta nemhogy cipelje. !
Mert pl ha a ruhából indulunk ki akkor kbö minden fegyónak noorecoilnak kellene lennie. !
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
Ixion77
üzenetére
Hát a typhoon is elég erős közelre, sőt....
Realitás, realitás, sci-fi gamenél ez miért viszonyítási alap? 3 lövés az sok, szal nem erős, a headshot meg headshot. Igenis elbírja a nanoruhás fickó a dsg-t, meg a HMG-t is amit elvileg egy átlag katona CSAK lerögzítve tud használni, innentől nem értem hogy miért baj ha támasz nélkül lő vele? -
Ixion77
addikt
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
1.: Annak örülök ha mindent használnak, mert az azt jelenti hogy jó a balance, és szimpátia alapján lehet választani, nem aszerint hogy melyik az "erős"
2.: A realitásokhoz képest viszont brutál... Meg az első pontban említett "átlagos" fegyverekhez képest is.
3.: Szerintem pont azért OP a rhino, hogy a népek megvegyék a DLC-t. De most már úgyis megvette aki akarta, így talán normalizálhatnák is... (Nem tudtam hogy 4 pálya van, elnézést.)Mondjuk sajnos szerintem is Sly-nak van igaza, a C3 máris (rövid, de dicstelen) életpályája vége felé jár, már a következő bevételi forrásokra koncentrálnak a kiadónál.
-
pcguru23
aktív tag
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Milcsi:+1

Ferkó: Az megint más lenne, ha mycry-on ki írtak volna egy szavazást, rögtön jobb szájíze volna mindenkinek Ez igy igaz ez így lenne reális!Grendelt próbáld majd ki ha ráérez az ember nagyon jó kis fegyó jelenleg tényleg a leghasználhatóbb (szerintem) -
Ixion77
addikt
válasz
Stanchore
üzenetére
Azért az ő sírásukon kívül az is mutatott valamit, hogy 10-ből 9 játékosnak a scar volt a leggyakrabban használt fegyvere. Szerintem is túl erős volt. Most hogy a recoilja megnőtt, a tűzereje viszont nagy maradt, kezdőbb fegyver lett mivel több a "véletlen" találat, ami persze a jól célzóknak hátrány. De most sem gyenge.
Én úgy vettem észre, hogy a változtatás pozitív eredménye, hogy elkezdték használni az egyéb fegyvereket is (Feline, AY69, Typhoon, MK60, Scarab, stb.). Azok sem dísznek vannak a játékban...A grendelhez jó üzemérzék kell, és gyakorlat. A scar után és a mike előtt használtam egy ideig, egész jó hatékonysággal. Mostanában viszont mikor próbaként elővettem, nem nagyon adta nekem, mert hozzászoktam hogy a mike-kal nem kell időzíteni. Nagyon hasonlít a használat jellege az RDSG-hez, ami viszont erősebb, holott gyengébb kellene legyen (marha nagy mesterlövész puska lévén baromi nehéz kellene legyen állvány nélkül célozni vele).
Viszont a Rhinoval kezdhetnének valamit, mert attól továbbra is rámjön az íjazhatnék... Nem szabadna erősebbnek lennie a jackal-nál. Vagy csak a két új pályán legyen használható.
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz
Ferko75HUN
üzenetére
Guru neked akartam válaszolni.....

A grendelt még nem próbáltam, majd meglesem.
A többi nekem nem adja.
Amit meg Stan írt, hogy azoknak a gyíkoknak talán van beleszólásuk....pff kik ők, azért mert többet fórumoznak mycry-on, vagy mert rendeztek 1-2 versenyt, a játékért ők sem fizettek többet, mint mi.
Az megint más lenne, ha mycry-on ki írtak volna egy szavazást, rögtön jobb szájíze volna mindenkinek.
De a világ már csak ilyen, igazság nincs, csak gazság.
-
-
-
pcguru23
aktív tag
válasz
Ferko75HUN
üzenetére
+1 ferkó!Amúgy ez is milyen jó hogy a szerók nem mennek....mocskos pofátlan banda.Amúgy most scar nélkül én is más fegyókat próbálok pörgetni K-volt,Grendel,Scarab még ezekkel elvagyok de persze messze nem olyan jók mint a scar de lövésre képes fegyverek kb ezek maradtak...na meg még a RDSG aztán kifújt ha hozzá jutok a dlchez majd akkor még a clawot szeretném nagyon kipróbálni rhino nem érdekel nagyon maximum ha noobkodni akarnak az ellenfelek előveszem de annyi...az a szar még a fegyver szót se érdemli...sajnálom hogy ide jutott a játék és van egy olyan érzésem sokat köszönhetünk az olyan embereknek akik sirtak hogy a scar ilyen meg olyan erős...nem megtanultak vele játszani csak sirtak most hogy tönkre vágták a scart meg rhinoval noobkodnak cserébe.
-
Ferko75HUN
senior tag
Szerók nem mennek...., ezért beléptem pár percre single-be, a legjobb az egészben, hogy a crytek patchelési mániája csak a multira terjed ki. Ez persze lehet, így normál, hogy a singleben nem változik semmi, de a scar ott még mindig tökéletes.....
Egy játékon belül 2 módban köszönő viszonyban sincs egymással semmi sem.
Ha valaki esetleg tudatlanul, nem ismerve a crytek= maximum fail céget, mostanság jutna hozzá a játékhoz, az ha a single-vel kezdene nagyon meglepődne az első multiba lépés után.
Mi csak bosszankodunk, meglepődni már nem tudunk.
Az ember beruház mint én is egér-bill. páros, mert kedvelem a játékot, aztán tönkre vágnak mindent ezek a kretének.
Én meg buziskodhatok egy mike-al, mert az legalább nem rángat. (C2-ben ki sem próbáltam... ) -
Rexcor
őstag
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Nem szoktam használni soha, csak az volt a furcsa hogy engem mindig 1 lövésből leszednek de én sose tudtam ezt megcsinálni. Nekem nem jön be az íj, maradok a typhoon és a scar + reflex sight mellett.
-
banhammer
veterán
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Erdekes, mert engem auto armorral is kiszedtek mar millioszor nyillal.
Volt olyan, hogy a palya tulso vegebol.
Neztem is nagyokat, hogy ezt meg hogy. -
Rexcor
őstag
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Értem, köszi.
-
Rexcor
őstag
Íjjal hogyan tudtok 1 lövésből ölni? Nekem mindig 2 kell belőle kivéve ha headshot.
-
Thunder82
aktív tag
válasz
Stanchore
üzenetére
+1
Még annyi ha valakire azonnal küldeném a VÓTKIköt kkor tudjátok hogy miéert van !!
Én pl nem kívánatosnak érzem a játékban az ilyen színtű SZ@ROKAT akik azzal mennek (opkombó) hogy nincsennek a táblázat tetején mert nem tudnak játszani. Az ilyen az tetriszezzen, mert sose fogja elérni azt a szintet amit lát ill szeretne elérni, ha meg idegesíteni jöt fel akkor mehet a búspicsáb@ másvalakit idegesíteni AZ ESZETELEN stílusával, mert legtöbbötöknek fogalma sincs a játékról , csak ide feljöttök károgni. Alig 1 pár MAGYAR srác van aki veszi a fáradságot és KÉRDEZ feljön hozzánk, nem itt TITKOLÓZIK hogy meg ne tudjuk hogy kicsoda (mert mi azzal foglalkoozunk hogy kiröhögjök milyen BÉNA a multiban) .
Elszippantott titeket az élet azt hiszem 1 kicsit de ne itt próbáljátok visszahozni.
Nem értem hogy miért nem lehet hallgatni az emberre, több meccset megnyertünk, van tapasztalatunk a gameben, és még mindig itt tartunk................ -
Stanchore
senior tag
válasz
Ixion77
üzenetére
A játék elején BOW-oztam, amikor még nem tudtuk, hogy auto aim-ja van, de akkor is úgy használtam, mintha rendes fegyver lett volna nálam, folyamat mozgásban voltam és nem cloakban: itt megnéheted
A többire meg ahogy Sly is írja, ez egy PC-s játék, és csak az számítanak, hogy milyen gyorsan tudod lereagálni az eseményeket. Ha a sarokban kemplesz, nem fogsz fejlődni, de ha szeretnél, még mindig áll, amit múltkor írtam, recordolj, töltsd fel, mutasd meg és segítünk. Részemről a téma lezárva

-
Slystyle
őstag
válasz
Ixion77
üzenetére
Pub-on felesleges taktikusan játszani, menni kell és hentelni, sose szólt többről. War-on viszont mi sem őrültek módjára szaladgálunk, hanem taktikusabb játékmenetet veszünk fel. Szóval a pub meccseket ne hasonlítsuk egy IRL paintball meccshez, főleg hogy ez egy PC-s játék és különösebben nem számít benne más, csak a reflexeid, reakcióidőd és a pontosságod. Ezek mellett jó ha ismered a spawn pontokat és tudod azokat felmérni/kontrollálni, jó ha ismered a pályákat és azoknak a jellegzetes pontjait, ahonnan te, vagy esetleg más előnyre tehet szert.
-
Ixion77
addikt
válasz
Stanchore
üzenetére
Pedig jellemzően nem cloak+nyilazok, ha megnézed láthatod, hogy még Te is többet öltél nyíllal mint én. Egyszerűen csak ezek az alkalmak tűnnek fel neked, mert erre vagy rákattanva, mint én a scarra meg a reflex dsgre. Az íjat akkor szoktam elővenni, ha engem is íjjal/dsgvel/gaussal lőnek, vagy ha nagyon sok kergeegér közelharcos az ellenfél és már nagyon szétlőttek. Én olyankor racionális döntésnek érzem hogy kicsit távolabb maradjak tőlük...
Egyébként nem teljesen értem hogy miért az a "tisztességes" játékmodor, ha rohangálunk mint a kerge egér, és azon meg a verseny hogy kinek van jobb reflexe és tud gyorsabban fejre célozni. IRL pl. egy paintball meccsen sem az a jellemző, hogy nyíltan rohangálunk és ugrálunk a harcmező közepén... Illetve aki megpróbálja, nem sokáig él

-
Stanchore
senior tag
válasz
Ixion77
üzenetére
Nem figyeltem mivel mentél, mikor velem voltál, de amikor ellenem, az biztos, hogy Cloak Bow-val. És nem csak azon a meccsen, mert az azt megelőző napon is találkoztunk, ugyanez volt a helyzet. Azon az ominózus meccsen, amikor "gyaláztalak" , veled együtt 3 cloaknyilas volt a csapatodba és amikor írtam hogy "cloak bow noobs" , épp nem te szedtél ki és nem is csak rád értettem, de Te ezt egyből arcoskodásnak vetted.
Ha arra gondolsz, hogy piszkálta a csőrömet a "jobb statod", akkor tévedsz
Nem vagyok az a K/D hajhász, láthatod a c3stat-on is, jobb szeretem azokat a meccseket, amikor sok jó játékos van egy szerón és mindenki odateszi magát közelharcban, nem pedig egy sarokban kempelve cloakban várja az arra futó játékost...
Ez meg is látszik az eredményeimen..
-
Slystyle
őstag
-
Ixion77
addikt
válasz
Stanchore
üzenetére
Az ominózus meccsben FY71-el indultam. Az első percben 4-szer lőttek le a csapatodból, kétszer íjjal, egyszer gaussal, egyszer scar+laserrel. Ezt megelégelve váltottam én is íjra, kölcsönkenyér visszajár alapon. Erre kezdtél te gyalázni. Én meg írtam neked vissza, hogy nézd már meg a te csapatodban mivel játszanak...
A megelőző meccsen, amiben egy csapatban voltunk, láthattad hogy Mike-kal mentem. Akkor jobb lett a statom a tiednél, gondolom ezen lepődtél (te is
meg. De valójában nem vagyok skilles, már nem is leszek, csupán szerencsém volt. (Meg kezdő ellenfeleink, akiknél csak az számított, melyikőnk mennyivel találkozik.) -
Stanchore
senior tag
válasz
Ixion77
üzenetére
Ne lepődj meg, ha ezért kickelnek, a közösség nagy része ki nem állhatja az ilyen játékosokat. Mindenki tudja, hogy az íjnak auto aim-ja van, elég az enemy mellé lőni, ha nincs AA, egyből beadja. Találkoztunk párszor a napokban, én Grendellel rohangásztam, Te pedig only fent ültél a magaslati pontokon cloakban + nyilaztál... és nekem volt "de nagy a szám" hogy meg mertem említeni. Hát én kérek elnézést. Egy jó tanács: Nem sokszor találkoztunk játékban még, de ennél a szintnél szerintem skillesebb játékos vagy, ha még jobb akarsz lenni, hagyd ezt a stílust, mert ez a fejlődési rendszer legalja.
-
banhammer
veterán
válasz
FaLLenwariór
üzenetére
Ha meg nem rohangászol Armorban és nincs valami kegyetlen jó reflexed akkor úgy leszednek, mint a pinty.
-
FaLLenwariór
csendes tag
Sly +1
még annyit fűznék hozzá hogy ez a játék a gyorsaságon múlik hogyha te elkezdesz armorban rohangálni akk minden leszel csak nem gyors ergo
Am nem csak rDSG-vel lehet osztani a HS-t itt egy 12 másodperces vidi.
[link] -
Slystyle
őstag
válasz
banhammer
üzenetére
de minek szarakodni ha az okos emberek kitalálták az ABSt.
Az okos emberek kitalálták az Auto Armor-t, hogy élvezhetőbbé tegyék az újonc játékosoknak a játékot, de arra nem gondoltak, hogy a jobb játékosok pedig még erősebbek lesznek tőle. Tehát balance terén csúnyán elrontották az AA-t. Arról pedig nem is beszélve, hogy nem tudom mit várnak az emberek, lassan már csak beakarnak ülni a gép elé, elindítani a játékot és csak nézni, ahogy az játszik magától?
Semmi problémám az újoncokkal, de az AA-val annál inkább. Nem tudom elképzelni, hogy van olyan lassú reakcióidős játékos, aki ha meglátja a piros találati jelzőt a HUD-on, nem tudja aktiválni (csak egy gombot kell megnyomni, nem többet) az armor-t.Mi lenne veletek mondjuk egy Starcraft-ban vagy egy akármilyen MMO-ban? Ott 10-szer több gombot kell nyomogatni sokkal kevesebb idő alatt. Az a gond itt, hogy a sok újonc nem akar fejlődni. Ezért bedobják az AA-t. A többi jó játékosról, akik ezt kihasználják, azokról pedig inkább nem is mondok semmit, még rosszabbak, mint az újoncok.
Az Armorban szaladgálásnak pedig semmi értelme. Teljesen belassulsz tőle, így könnyű célpont leszel, főleg hogy még a ruha is világít, ami igencsak felkelti az ember figyelmét.
-
banhammer
veterán
válasz
Ixion77
üzenetére
Nekem nem működik a nyil.
Scar, Scarab, FY71, Takedown, Grendel.
Ezekkel "jó" vagyok.
Az FY71 pl. elég stabil csak viszonylag lassú.Az Auto Armor hisztériát meg nem értem.
Próbáltam nélküle játszani és Armor módban futni, stb és sokkal hamarabb leszedtek, mintha az Auto Armort használtam volna.Szerintem az Auto Armor olyan, mint az autókban az ABS, jó ha van.
Lehet ABS nélkül is fékezni úgy csinálni, mint az ABS, hogy pumpálva fékezünk, de minek szarakodni ha az okos emberek kitalálták az ABSt.
A közlekedésben meg senki nem fog lenoobozni, mert ABSt használok.A jó játékosnak meg szerintem tök mindegy, hogy Auto Armor vagy sem, leszedi az ügyetlenebbet.
-
Ixion77
addikt
válasz
banhammer
üzenetére
Rá kell érezni. Amúgy azok terjesztik hogy noob fegyver, akik szerint a játékot kizárólag scarral rohangálva lehet játszani. Ők azok akik kéjesen ölik halomra a náluk kevésbé rutinos játékokat, és baromira fel vannak háborodva ha valaki lelövi őket. Főleg ha íjjal. Ha pedig még a cloakot is meri használni az íjász, akkor aztán már nyomják is a kick-et... Láthattad tegnap: egyetlen menetre vettem elő a scarosok ellen az íjat penn depotban hogy fedezzelek titeket, máris három perc alatt kétszer kickeltek. (Akkor szoktam elővenni, ha elegem van a sok scaros "pro"-ból...)
-
banhammer
veterán
Ma kiváncsiságból játszottam a DSG-1-el és azt vettem észre, hogy alig vagy egyáltalán nincs visszarúgása.
Csak Rapid Fire volt rajta, de lehet, hogy azt is leveszem róla.
A sebzése nagyon rossz, testre legalább 3-4 lövés kell, hogy kiterüljön az ellen. -
pcguru23
aktív tag
válasz
Ferko75HUN
üzenetére
Ferkó még nem menthetetlen én is rámentem egyszer vissza lehet állitani eredetire ahogy volt van valahol egy olyan hogy eredeti állapot vissza állitása vagy mi és akkor vissza csinálja.
Amúgy mocskos pofátlan banda ez a csaló részleg!Nem rég lett készítve egy videó silviku nevezetű csalóról és jelentve is lett,tegnap fenn volt este és nekem irja hogy haggyam abba a csalást meg nyomja rám a votekicket!Na mondom szép vagy öcsém...
-
Ixion77
addikt
válasz
banhammer
üzenetére
Banh: Jé tényleg, már nem először b****a fel az agyam...
Axe: Pedig megtehetnéd, már csak közösségi jócselekedetként is, mert ez a féreg kifejezetten abban leli örömét, hogy ultranoob OP kombóval halomra lövi a kocákat. Szemtől szemben képtelenség lelőni (Mk-val vagy Mike-kal), hátulról is legalább két jól célzó ember kell hozzá.
-
pcguru23
aktív tag
válasz
Ixion77
üzenetére
Nekem rémlik a neve mintha toltam volna már ellene....de most nem tudom hova tenni...látom az ultra noob kaszt benn van neki azzal lehet ilyen k/d-t fenntartani főleg úgy mint az IK és AFI banda,ha nem jó lett a kör lelépnek kör elött pár másodpercel ne rontsák a pro KD-t...
Ferkó:A vididben rámentél a képjavitás funkcióra vagy mi a neve...???Mert húzódik össze vissza a kép.Arra soha ne menny mert elcseszi a vidit.
-
Slystyle
őstag
válasz
Ixion77
üzenetére
Ebben igazat adok, hogy valamelyest ráznia kellene, viszont akkor ezt a visszarúgást kompenzálni kellene. Kicsit komplexebb a dolog, de ez csak egy játék, nem kell mindenben a realitást keresni.

A Lost Planet 1-2-t végigvittem, de multizni nem multiztam velük. TPS játékokat annyira nem kedvelem multiban.
-
Ixion77
addikt
válasz
Slystyle
üzenetére
Igazad van, valóban félreolvastam amit korábban írtál. Talán mert nekem logikus volt, hogy egy mesterlövész puska állvány nélkül használva akkorát rúg vissza, hogy egy ember szerintem tutira nem marad állva. De még egy C3-as szuperkatonát is legalább annyira ráznia kellene mint az 50-es HMG teszi. (Talán még a kaliber is azonos.)
Arról már nem is beszélve, hogy egy akár 10 kilót is meghaladó puskát (pl. Barrett M99) nem igazán lehet úgy lengetni és célra tartani mint egy fele olyan súlyú kézifegyert. Persze ahol lehet íjjal ugrás közben többszáz méterre pontosan lőni, ott bármit lehet...
Más: láttam, hogy a Lost planet 3. rész mostanában jelenik meg, és nekem kicsit hasonlónak tűnik a Crysishoz. Ti ismeritek az előző részeit? Érdemes reménykedni hogy jó lesz a multija?
-
Slystyle
őstag
válasz
Ixion77
üzenetére
Ahogy fentebb is említettem, próbáld ki és meglátod. Menj fel egy üres szeróra, nézz ki egy pontot amire rálősz egy egész tárat és figyeld a golyó nyomokat, hogy egyáltalán nem mind megy pont oda, ahol a red-dot van tartva.
A szórást pedig a visszarúgással ne keverjük lehetőleg. Ez egy sniper, nem lesz túl nagy visszarúgása és sose említettem a DSG visszarúgását, hogy baj lenne-e vele.
A szórást pedig minden fegyvernél ki lehet taktikázni kellő gyakorlással. rDSG-nél eddig a következő trükköket láttam használni másoknál:
Bele guggolás minden lövésbe.
Megállni lövés közben, bár ezt nem ajánlanám senkinek, főleg ha már az ellenség észrevett és tüzel is ránk.
Az irányzék áthúzása az ellenfélen és közben a puska elsütése.
Kicsivel a fej felé célzás. Itt az esetek többségében fejest oszt ki.Én személy szerint a guggolást ajánlom mindenkinek, még akár Grendel-el is. Minden fegyvernél alkalmazható, mivel guggolás közben nagyobb pontosságnak örvendhetünk. De a sorozat, vagy single shot fegyvereknél különösen érzékelhető a szórás csökkenése.
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz
banhammer
üzenetére
Kevesen vannak + amit guru is írt.
Más: volt ma szerencsém a tegnap emlegetett Akymaj ellen nyomni pár kört, guru után léptünk fel Slimmel.
Videóztam egész jól ment ellene, itt pl. többször szedtem be, mint ő engem.
A videó az YT-n kb. 18h fele lesz elérhető.
Kezdem megtalálni az egeremmel (G700s) a jó beállítást, most 550 dpi-re lőttem be, úgy néz ki ez lesz a jó...
Érdemes néha vidizni , mert rengeteg hibát veszek részre a játékomban amin változtatni kell, pl: 3:00-nál berongyolok a tömegbe...
a játék szerinti számláló 06:20-nál vicces a dupla kill, a cloakost nem is láttam..
-
banhammer
veterán
válasz
Ferko75HUN
üzenetére
Akkor miert nem a C2-vel jatszotok?
-
axe125
tag
Nem rossz fegyver a reflex dsg de már köze nincs a jó kis C2-s változathoz.Sokan mondták hogy bugos meg valszeg igazuk is volt de az egyik kedvenc fegyóm marad az tuti.Ahova céloztam és lőttem oda is ment a golyó.Jelenleg ez C3-ban rohadtul nem így van sajnos.Egyedül a MIKE az ami bejön a jelenlegi fegyverek közül.Ahova célzok oda is megy a "lövedék".
Régi C2-s snipos vidim: [link]
visszasírom azokat a régi szép időket

-
banhammer
veterán
Érdekes, hogy az fVic klánnál a DSG valamiért nagyon kapós.
-
Ferko75HUN
senior tag
válasz
Ixion77
üzenetére
Eddig nem akartam hozzászólni, de most megteszem.
Ismerem én is ezt a nyomorultat, hiába tisztelik sokan, én belefojtanám egy kanál vízbe.
Ahogy Sly is említette az ismert jó játékosokat is lemossa.
Bárki bármit mond, mégha játékról is beszélünk, totál valószerűtlen, hogy egy mesterlővész puska reflex sight-al eredményesebb mint scope-al. A pálya túlvégéről is. Persze sci-fi játék tudjuk he ennek. (Tudomány és fantasztikum)
Ha elhisszük, higy tisztán játszik, mert mindenki ezt állítja, biztosak lehetünk benne, hogy egy női ivarszervbe
többszöri próbálkozás után sem találna be, ha egyáltalán eljutna odáig, mert a nap 24 órájából kb. 15-öt játék és célzó programok elötti gubbasztással tölti. A toxik vagy minevü patkány az meg magyar mindenki tudja, de az biztos csal legalább. Na a szerencse az, hogy nem lanpartizzunk ezekkel, mert a 2 éves gyermekem nagykorú lenne mire kiszabadulnék valamelyik fegyházból.
Tehát jogos volt a tanács amit kaptál, ha meglátod ezeket az alantas lényeket, válts szervert.
A hsz-em olvasva nehéz elhinni, hogy teljesen levagyok már szedálva és nem mérgelődöm játék közben, rájöttem, hogy felörli az idegeim, némán idegeskedni mert a család 1 szobával mellettem alszik.
Igy nem törhettem össze semmit, ami segített volna levezetni a feszt. -
Ixion77
addikt
válasz
Slystyle
üzenetére
Még három, most szedtem össze őket mindössze két meccs alatt:
Gondolom, mind Toxjq szintű lövészek, vagy csak szimplán mazoisták, azért irtanak a reflex dsg-vel, aminek "mert akkora szórása van, hogy az valami hihetetlen". Vagy esetleg mégiscsak megoldható valahogy, hogy ne legyen olyan nagy az visszarúgás és szórás... Hidd el, egyikük sem guggolt bele egyetlen lövésbe sem, sőt, kifejezetten lövöldöztek még ugrás közben is. A Lacek által belinkelt videóban sem láttam visszarúgást...
-
Slystyle
őstag
Hál istennek!

-
Slystyle
őstag
válasz
Ixion77
üzenetére
Akymaj-t nem kell bemutatni, már Cry2-ben is hatalmasakat lőtt. A skill-je kb Toxjq (márha ez tényleg az igazi Toxic-e aki szokott játszani, de most ebbe nem megyek bele) vetekszik. Bitey, Crazyfist, Sdub és ilyen veteránokat eszik meg reggeli.
A reflex DSG a Cry2-ben volt bugos, mivel nem volt semmi szórása, így egy két lövéses (headshot esetén egy) fegyver volt. Cry3-ban nincs benne semmi bug, mivel kapott egy olyan szórást, hogy sokat kelljen vele gyakorolni, hogy jó is legyen az ember vele.
A játékokban mindenkinek megvan a saját stílusa, neki pedig ez. Te sem fogsz más fegyvert használni nagyon, ha mondjuk shotgun-ra vagy kiélezve. Ő ezt a fegyvert választotta, ezzel szeretne jobb és jobb lenni, az ilyet el kell fogadni. Ha pedig nem tetszik, mert sokszor kiszed, akkor szerverváltás.
Lacek: Zick vagy más néven Andrew676 egy elég régi veterán, még szép, hogy jól fog lőni. És nem mellesleg "nem használ" perkeket.
-
Stanchore
senior tag
válasz
eLit-MiLan
üzenetére

Ennyi
-
Ixion77
addikt
válasz
Slystyle
üzenetére
Bizonyára qrvajó játékosok, ma is találkoztam eggyel. Valahogy ő az egyetlen a csapatban aki lőni tud:
... és minden menetben csak Ő:

...és bizonyára nem ennek a fegyvernek a bugjára jött rá, hanem qrvajó minden más fegyverrel is, csak mást nem használ. Mindegy, nem érdekel, úgyis halott ez a játék. Csak kéne helyette valami normális.
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
FaLLenwariór
üzenetére
Megtisztelő hogy eme hozzászólásban felhasználásra kerültek a szavaim!

banhammer: nagyon egyszerű, nem kell hozzá észt osztani:
bal kezedet a klaviatúrán kell pozicionálni, emellett időben párhuzamosan a jobb kezedet az egeren pozicionálod. Ha a játékban a számláló eléri a 0-át, akkor elindulsz a WASD billentyűkkel, eközben az egérrel fordulsz, ha ellenfélnek látszó létformával találkozol, rajtatartod a célkeresztet, és lősz, közben mozogsz.
-
Slystyle
őstag
-
FaLLenwariór
csendes tag
Ixion a BF4-el az a baj hogy totál ugyan az mint a BF3 Csak új telepítőt kapott hogy Milcsi szavaival éljek

ja az meg a másik hogy ki se jött és már dlc van hozzá erre mondom azt hogy a kabzsi .........annyukat. -
pcguru23
aktív tag
Erre beruházunk Roland az tuti!

-
Ixion77
addikt
válasz
pcguru23
üzenetére
Biztos igazad van, és merő véletlenből ölnek meg 3-ból 2-szer scarral, illetve érnek el Reflex Dsg-vel egyesek 50-60 killt 10 perc alatt (kétségtelenül sokkal ritkább mit a scar), a visszarúgás nélküli kurvagyors dsg pedig nem bug hanem Rapid, de felőlem még a rhino is lehet egyenértékű a Feline-vel. De azért az talán mutat valamit, hogy a 4 hónapja megjelent AAA játékba ma este belépve is mindössze 5 európai szerveren volt játékos, közülük sokan amerikaiak, jelezvén hogy odaát sincs nagy tolongás. Biztos én vagyok a hülye, a játék nincs elszúrva, qrvára élvezi mindenki a jól kitalált, balance-olt multiját, azért nem játszanak vele. Holott csak márciusban csak az USA-ban eladtak belőle 260 000 példányt...
-
pcguru23
aktív tag
válasz
Ixion77
üzenetére
Reflex Dsg OP.....
Ezen szó szerint beeeesírtam eccsém!!!!!!Próbáltál már vele végig tolni akár egy kört is???Ilyen kijelentés után tuti nem....
A scarra visszatérve pedig azt hogy te mennyit öltél akkoriban ne vedd számításba mert ha jól emlékszem "noob" perkek mellett tetted ezt!Had ne soroljam megint mik azok...
"itt valami bugot tudnak egyesek kihasználni, mert hihetetlenül gyorsan lőnek vele többször is egymás után pontosan ugyanoda. " Ezt pedig Rapidnak nevezik nem bugnak...
-
Ixion77
addikt
válasz
Slystyle
üzenetére
Igen, érdekes az a Reflex DSG. Próbáltam én is, meg is állapítottam hogy nagyon gyorsan és pontosan kell vele tudni célozni, és akkor is csak az első lövés van meg, ami nem feltétlen halálos. Viszont láttam sokszor ahogy engem lőnek ki vele, és az volt az érzésem, hogy itt valami bugot tudnak egyesek kihasználni, mert hihetetlenül gyorsan lőnek vele többször is egymás után pontosan ugyanoda. Esetleg makrózni tudják valahogy a visszarúgását? Nem tudom, de az biztos, hogy páran reflex DSG-vel még jó játékosok ellen is gyanúsan kiemelkedő statokat hoznak össze.
-
Slystyle
őstag
válasz
Ixion77
üzenetére
A fentebbiekre inkább nem mondok semmit.
A csapatelosztáshoz csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy még mindig jobb, mint a Cry2-é volt. Tény, hogy tud érdekes dolgokat csinálni, de ez már olyan kód, amit szerintem még patch-el sem nagyon tudnának kijavítani, ha igen, akkor pedig nincs miért kijavítani és már nem is akarnak több pénzt beleölni. A játékosok száma lassan ott lesz, mint Cry2-ben volt 1 év után. Azon se lepődnék meg, ha már szeptembertől megállnának a patch-ek és egyéb tartalmak érkezése hivatalos forrásból. Augusztus vége és Szept eleje körül megkapjuk a kis SDK-t és lehet saját tartalmakat készíteni.
Reflex DSG OP? Próbáltad már? Még sokszor én is szenvedek vele, mert akkora szórása van, hogy az valami hihetetlen. Még a beállításaim is átvariáltam, hogy bele tudjak guggolni minden egyes lövésbe, mely egy kis pontosságot ad, de még így is nagyon nehéz.
Ha szavaznak rád, az tuti az íj miatt van szerintem, mivel köztudottan bugos és közutálatnak örvend emiatt. Talán most az ammo bugja egy kicsit visszafogta a cloak íjasakat, aminek örülök valamilyen szinten.
A JAW-ot pedig ellőheted másodjára is nyugodtan. Expanded patch előtt 4 JAW-ot adott, kb mindenki ezt az előnyt használta ki és noobkodtak vele össze-vissza. Granyóhoz sokkal több skill kell. Rengetegszer úgy szedtek ki, hogy áll a srác cloakban a bokorban, maga elé/alá lövi a rakétát és meghalok, ő pedig természetesen nem, mivel "Olcsó Armor"-ja van.Gyökereiben unbalanced az egész játék, a kamionnyi bugról pedig ne is beszéljünk. Év végére örülhet majd az ember, ha talál egy-két szervert, amin vannak is. Ezért fogok "hamarosan" váltani játékot.
-
banhammer
veterán
Akkor en is noob vagyok, mert a Scar melle be ban rakva az Auto Armor?
-
Ixion77
addikt
válasz
pcguru23
üzenetére
Nagyon zabos vagy ma... Asszonypajtás nem volt otthon az éjjel?

A scart bárki tudja használni, még én is. Qrva gyorsan öl, közelre és távolra is. Nézd meg a statomat, nem véletlen én is azzal öltem messze a legtöbbet. De mióta már mással is tudok aránylag eredményes lenni, azóta nem használom. Még két fegyver dühít engem, a rhino, meg a reflex DSG. Szerintem ezek a megfelelő perkekkel használva máig OP-ok.
Amúgy sem értem mit csinálnak fejlesztés gyanánt, a legújabb frissítés is egy csomó új bugot hozott. Nálam azóta pl. 5-ből 4-szer no ammo-val indít az íj, cserébe viszont rendszeresen két JAW-om van. (Más kérdés, hogy a másodikat nem merem ellőni, mert még valaki cheaternek nézne.) -
banhammer
veterán
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
Mert squad noobok vagytok.Hát nem?
Hát de...Valamelyik szerver már úgy van beállítva, hogy ne legyenek squadok.
BTW.
Vegyétek ki a nevetek elől a HNT-t és akkor senki nem fog sírni.
-
pcguru23
aktív tag
válasz
eLit-MiLan
üzenetére
+1
Ez igy van rengetegszer van ilyen...
Ixion77
em mondtam hogy nem rohangálnak ők sem Rhinoval meg scarral de kb most fenn voltam 3szerveren és a csapat másik felében 15-25-30-as szintű noobok futkároztak rhinoval...úgyhogy ne tereljük csak rájuk ezt a sarat mert ez független a szintől használja ezt a szart reboot nélküli noob is meg 5x rebootos is erről ennyit...
Scarral meg nem tudom mi a bajod még mindig..talán az hogy nem tudsz vele lőni és akkor már noob fegyver???Akir rapid+AA+laser kombóval használja vagy a 3 közül csak akármelyikkel arra azt mondom egy kalap szart se ér a játéka mert nélküle elveszne szóval NOOB!De akik ezek a segítő perkek nélkül játszik vele azt hadd ne ássam már el...ezek nélkül ne hogy azt hidd olyan orbital fegyver,tény és való erős igy is de a fent emlitett perkek nélkül meg kell oldani már a célzást...néha olyat rángat hogy csak na...Rhino+perk noobok sokkal idegtépőbbek!!! -
Ixion77
addikt
-
pcguru23
aktív tag
Amugy ez eleg nagy kiszuras azokkal a kezdokkel, rebootolokkal akik nem vettek meg a DLCt.
Beesnek egy olyan szerverre ahol sok a Rhinos a "loti-futi", hip fire, rapid fire, perkkel ott aztan nem sok sikerelmenyuk lesz.
Ne csak a kezdőket sírassuk kééérem.....az álltalad emlitett emberkékkel szemben még sokszor mi se tudunk semmit csinálni!!!Körbe ugrál két pöttyintés és végem és ráadásul nem rebootos játékos hanem 20-és 40szintű no rebootos játékos csinálja ezt....nem csak nagyobb rebootos régen játszók! -
banhammer
veterán
Az a baj a Rhinoval es a Clawval, hogy mar az also szinten is megkapod ha megveszed a DLCt, persze errol nem tudtam, mert a DLC miatt nyomtam magam minnel feljebb, hogy a DLCs fegyverek 100%, hogy meglegyenek.
Kb. egy hete volt a masodik rebootom es neztem ki a fejembol, hogy ott a Rhino es a Claw a valaszthato fegyverek kozott az osszes kiegeszitovel egyutt.
Akkor esett le a dolog.Amugy ez eleg nagy kiszuras azokkal a kezdokkel, rebootolokkal akik nem vettek meg a DLCt.
Beesnek egy olyan szerverre ahol sok a Rhinos a "loti-futi", hip fire, rapid fire, perkkel ott aztan nem sok sikerelmenyuk lesz. -
pcguru23
aktív tag
válasz
Ixion77
üzenetére
Barátom te miről beszélsz????
1.Ma Grendelt és reflex dsg-t használtam végig amivel messze nem vaygok pro és pont azért mentem ezzel mert láttam hogy mlyen szintű emberek vannak fenn!Vagy mi van mennyek ököllel???Talán nem dobnak le nem???!!
2.Az adatlapon lévő gép talán megüti a kerek 100-ast nem pedig 100ezreket...elmondom néééked kb a mostani konfiggal 70-100fps között játszok nem pedig 100+fpsel...
3.Én se vagyok idő milliomos főleg most házfelújjitás mellet...délelött meló elött nyugodtan szeretnék játszani max egésznap ilyenkor 1órát nem többet!Igy szeretnék élvezni a játékot,hogy cloakban beülnek valahova és kiugranak a rapid lézeres szarjukkal hogy legyen már 1killjük a meccsen???
4.Annak örüljön ez a sok LÁMA mert azok!!!!Hogy nem megyek noob perkek mellett nobb fegyverrel!Lecserélem a fegyverem amivel tényleg nem megy jól és még kick???Úgy hogy mindegyik cloak rapid lézer autoarmor meg a tököm tudja mivel megy....haggyad má... -
Ixion77
addikt
válasz
pcguru23
üzenetére
Ha ez megnyugtat, engem is kickelnek már, pedig messze nem vagyok pro. Főleg amikor előveszem az íjat.
Mondjuk ha elraknád a scar-t, és használnál MK60-t, vagy Scarabot helyette, akkor talán kevésbé irritálnád a többi játékost.
Persze a jó megoldás az lenne, ha mindenki hasonló képességű ellenfelekkel játszhatna, ezt sokszor megbeszéltük. De attól, hogy mi tudjuk hogy jó lenne, még nem lesz úgy. Esetleg írj petíciót az EA-nak. Én támogatni foglak.
Amúgy nem feltétlen lámák a gyengébbek sem, csak lehet hogy nem vesznek erőművet játékra, meg nem áldoznak rá több száz óra szabadidőt, így aztán 30 fps-sel, 10 óra játékidővel nem sok esélyük van ellened. Mindazonáltal ők is Emberek, akik szeretnének jól szórakozni, és érthető ha nem tetszik nekik ha 10 perc alatt 61-szer lövik le őket. Védi az érdeküket ahogy tudják: kick.
Azt tudom tanácsolni amit én szoktam csinálni: Ha látom hogy már irritálom a többieket, akkor váltok gyengébb fegyverre, és próbálok azzal "jó" lenni.
Új hozzászólás Aktív témák

- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue Újszerű állapot 100% akku (51 ciklus)
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

em mondtam hogy nem rohangálnak ők sem Rhinoval meg scarral de kb most fenn voltam 3szerveren és a csapat másik felében 15-25-30-as szintű noobok futkároztak rhinoval...úgyhogy ne tereljük csak rájuk ezt a sarat mert ez független a szintől használja ezt a szart reboot nélküli noob is meg 5x rebootos is erről ennyit...