Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laci244
csendes tag
válasz FanTomasz21 #2056 üzenetére
Hali
Most olvasom vissza a topikot.
Coinbase-ről úgy tudsz bitcoint vagy ethereumot küldeni, hogy az account menüpontban a BTC vagy az ETH résznél a sendre kattintasz. Megadod a kívánt összeget meg azt a címet amit amit a binance deposit és withdrals menüpontjának az adott coin sorában lévő deposit gombra kattintva előjön.
ETH-t olcsóbb küldeni, meg gondolom gyorsabb is. Én ethereumot szoktam küldözgetni binance-re. -
Laci244
csendes tag
válasz Smithy87 #3042 üzenetére
Az eladásra voksolok.
https://m.portfolio.hu/befektetes/ongondoskodas/osszeomlott-a-9000-os-piramisjatek
[ Szerkesztve ]
-
Laci244
csendes tag
válasz Tilos az Á #3059 üzenetére
Szia
Szerintem az egyik legnagyobb növekedési potenciállal rendelkező coin. Alapesetben minden egy dollár alatti coin a top30-ban elég szupernek ígérkezik, hisz a fiatal befektetők ezekben látnak leginkább hatalmas növekedést.
A tronfoundation alapítója Justin Sun. Fiatal kora ellenére elég komoly eredményei vannak már. Nem véletlenül követi 348 ezer ember twitteren.
Összehasonlításként Brian Armstrongnak, a coinbase CEO-jának 171 ezer van.Érdemes lehet Crypto Crow és Big Ben Millionaire Trader youtube csatornáján tron-os vidiket nézegetni. Tőlük nézek mostanság a legtöbbet.
Valamint ajánlom lecsekkolásra az alexa.com-on a tron weboldalát.
Meglepődnék ha Karácsonykor fél dollár alatt lenne egy TRX ára.
[ Szerkesztve ]
-
Laci244
csendes tag
válasz Tilos az Á #3065 üzenetére
Ez a WC-n lehúzós rész tényleg komoly vagy csak szimpla trollkodás?
-
Laci244
csendes tag
Sziasztok
Pár hét után újra belépek cryptopiára és a több mint 1 millió paccoinom eltűnt...
Ez mennyire standard?
PIN kód is be volt állítva.Volt már valakinek ezzel kapcsolatos meccse a supporttal?
-
Laci244
csendes tag
KilgoreTrout: Nem, azokban a TRX-el kapcaolatos vidikben nem volt a whitepaper ügyről szó. Azt cikkekből olvastam.
[ Szerkesztve ]
-
Laci244
csendes tag
Alapvetően ha ötlete sincs meddig korrigál vissza, és hosszútávon ígéretes projekt, akkor a HODL a legjobb szerintem.
Addig amíg napi elég időráfordítás meló miatt nem adódik az 1h-s chart meglovagolására, bölcsebb lesz még akkor is tartani ha viszonylag magas áron vettük, mert simán benne van hogy 365 nap múlva kétszer, háromszor magasabb lesz az ár mint ma.
Másrészt önmagában Bollinger alapján állítani hogy egy döntés hülyeség volt, véleményem szerint megalapozatlan. Hasznos dolog a Bollinger, de sokkal jobban ha RSI-al és RSI divergencia indikátorral együtt használjuk. Így lényegesen pontosabb jelzésekhez fogunk jutni.
[ Szerkesztve ]
-
Laci244
csendes tag
válasz tomy88trance #13353 üzenetére
Szia
Abszolút érdemes. A felsorolt 5 közül a CRO-ra és MANA-ra voksolnék inkább. Hatalmas tér van előttük a növekedésre.
MANA, SAND, CRO nagyot fog szerintem menni 2022-ben.Mondjuk én leginkább CRO-ban vagyok. 14000 van belőle, de szétszórtam egy misit altokba is azért.
Próbálj akkor venni amikor az RSI divergencia indikátor egy mélypontról indul meg a 0 felé.
Amint profitba érsz, javasolt profitokat realizálni. Szakaszosan.
Yahoo finance-en és redditen nyugodtan keress rá CRO-ra. Jókat írnak az arcok összességében.
Valamint egyre több youtube csatorna is foglalkozik a MANA-val és CRO-val. A nagyobb csatornák ezen videói alapvetően javasoltak.GL!
[ Szerkesztve ]
-
Laci244
csendes tag
válasz Fecogame #14025 üzenetére
Rákerestem most tradingview-n.
Este negyed tízkor lett 60 cent. 28 centes átlagárnál vettél ezek szerint.
Ekkor 91 volt az RSI 15 perces gyeryák esetén, az RSI divergencia indikátor az árfolyamhoz képest divergenciát mutat.Sajnos totálisan a tetején vettél. Én már 70-as RSI felett sem veszek semmit pl.
Azt javaslom ne vegyél shitcoint se amíg tradingview-n előtte nem csekkolod le.
Most nézem hogy milyen brutálisan a felső Bollinger szalag felett volt. Durván felpumpolták.
-
Laci244
csendes tag
válasz B-L-A-C-K #15074 üzenetére
Még millió alatt, de elemzem a lehetőséget hogy sokkal többet is belerakjak.
a lemaradt linkIgen, alapos jóslásokat főképp patrion vagy discord csoportokban látni manapság. Fizetősekben.
[ Szerkesztve ]
-
Laci244
csendes tag
Okx-en UST 19,67% APY-al stakelhető.
[okx UST][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
- PlayStation 4 Kontroller
- GARANCIÁS! GAMER PC - MSI Z790 ATX, I5 13600KF, RTX 3050, 32GB DRR5, 500GB NVME, Corsair 1000W
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest