Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kew
senior tag
Ezt már én is néztem, de az ilyen oldalak, ahol kilométer hosszan magyarázzák hogy ez a tökéletes gyógymód, én valahogy sosem hiszek Ahogy nézem, valamiféle agykontroll módszerrel próbálkozik, bár az igaz, hogy ezekben van valami, ha valakinek van türelme végigvinni. Ki kell próbálni
Btw nekem tegnap megvolt az első remicade reindukció második kezelése, sajnos előjött amitől féltem, olyan allergiás reakciót váltott ki, hogy aszittem ottmaradok, nagyon rémisztő volt
Előjelként, az első adag kb egy hétig hatott, majd ugyanúgy visszajött a hasmars, doki azt mondta, lehet, hogy ellenanyagot termelt a szervezet, hát így is lett.
Borzalmas volt, a kezelés kb 20. percében hirtelen elöntött a melegség, pulzusom felpattant az egekbe, éreztem h az agyam szétfeszíti a vér, dagad fel a fejem, alig kapok levegőt.. A remit leállítva pár perc alatt csökkentek a tünetek, majd egy kálciumos, medrolos infuzióval szerencsére normalizálódtam, de közben erős derékfájás, mellkasfájdalom, hidegrázás kísérte a "javulást". Borzalom volt... Most várni kell 5 hetet, és kapok Humirát, remélem azzal nem lesz gond. Addig is tovább szenvedek a medrollal.. :/
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
Ezzel az oldallal találkoztam én is pár hete, egy jót akaró ismerősöm hívta fel rá a figyelmem. Sajnos ilyesmi honlapokból akad jónéhány, arra építenek, hogy a betegségükből mindenáron kiutat keresőket jól lehúzzák pénzzel. Erről a véleményem kifejtve nyilván bant kapnék, úgyhogy nem teszem.
kew: Remélem a Humira be fog válni neked, biztos nem volt kellemes élmény a Remire adott reakciója a szervezetednek.
Findzs: Engem a Medrol jól kicsinált legutóbb, szerencsére folyamatosan csökkentve a dózist leállhattam vele és most csak a Remicade megy. Szóval én pont fordítva vagyok ezzel a dologgal, mint te, örülök, hogy nem kell mást szednem.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- Mavic air 2
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest