- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
vodka86hun
csendes tag
Hali!
Ha terhelésél akartok hőfokot nézni akkor aida 64! Van egy kis züld monitor gomb ekg jelekkel( system stablity test)! 100%-on terheli a procit! Mert rájöttem , ha kilépek pl cod-ból, mire a tálcára érek 20C-ot esik a hőmérséklet! És ez nem a tényleges! De a test mutatja magonként a hőfokot, fordulatot a ventinek, meg a mért min-max értékeket mindenből.A problémám megoldódott! Már csak 33 fok üresjáraton 60 fok teljes terhelésnél! Ugyanis a leszorító keretet kicsit meglazítottam, mert mindig kinyomta a pasztát!
-
vodka86hun
csendes tag
Na! Szétkaptam a gépet apró darabokra!(kábelezés, alaplap ki!) Mondom leszedem a chipset hűtőt! Négy műa. bolha tartja csak! Hát nem bírtam! Biztos rá van ragasztva! Kicsit megmozgattam! Az épeszűség határain belül csavargattam, feszítgettem, de nem jött le! Összeraktam és láss csodát megjavult 2napra!(most megint sza....)
Nekem is csak langyos a procihűtő, DE AZ A KU... CHIPSET OLYAN FORRÓ, HOGY MÁR 2 FAZÉK LEVES MEGFŐTT RAJTA! -
vodka86hun
csendes tag
Hali mindenkinek!
Az lenne a problémám, hogy az amd x2 64 5600+-os procim nagyon melegszik cod, és minden egyéb processzorzabáló program alatt!
A hűtőm cooler master hyper tx2
http://hardverapro.hu/dl/upc/2011-01/29/190063_h0jftjtahc7k9qc8_cooler-master_hyper-tx2.jpg
A tünetek: Kékhalál, reboot, 90-100C(a max eddig 109C)
Néztem biosban, everesttel, speedfannal, aida64-el! Az értékek egyformák!
A proci nincs húzva! Már a magfeszültséget is levettem 1,34V-ról 1,25V-ra!
Rendszeresen takarítom, pasztám van még vagy fél tubus!
A hűtő gyorsan visszahűl, 90-ről 50re 10mp!
A hűtőt is leteszteltem villanytűzhelyen! egyforma meleg a talpa és a legfelső lamella is! Tehát a hőt jól vezeti!
A gépben 90 foknál épphogy langyos!
A venti automatikus szabályzása működik normálisaLégyszi segítsetek, ha tudtok!
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Poco F7
- Linux kezdőknek
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Napelem
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest