- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Klaus Duran: 2025 dude
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peet210
őstag
válasz
intelfan #283 üzenetére
Én a venti szabályzást teljesen rábizom az alaplapra.
Ha alapbó 59°C akkor az gáz bár akkor lehet hogy felül mér az érzékelő.Pontosan hogy van kialakítva a házad szellőzése, és milyen a gyári hűtőd?
DeSanto :Igen gondoltam hogy te is a bordákra gondolszcsak a félreértése elkerülés végett írtam
-
DeSanto
őstag
válasz
intelfan #280 üzenetére
én annyit megtennék hogy kézzel megérzékelném a gyári venti milyen meleg full terhelésnél
ha nagyon forró akkor tuti valami nem kóser esetleg nem jól szellőzik a házad vagy nem jól van a hűtő rajta vagy pedig az automaikus ventilátorszabályozást kapcsold ki
ha a ventit kézzel simán meg bírod fogni vagyis nem ''éget'' akkor az alaplapod jóval felül mér
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest