- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
válasz
mithras91 #3549 üzenetére
Na nekem is intel i5 7500 procim van nekem bi quiet silentbase 600 hangszigetelt házban van ami ugye valamennyi plusz hőt is elősegít,anno egy lyukacsos coolre master házam volt abban pár fokkal kevesebb hőmérséklet volt,viszont valamennyivel hangosabb is.Nos most gyorsan ki próbáltam játék közben battlefield 1 és gta v a szobámban most iszonyú meleg van,fokot nem tudok de izzadok plusz ugye hangszigetelt ház így játék alatt a procitól max 54 fokot láttam nekem egy cooler master hyper 612s hűtőm van csak a ventilátora lett lecserélve anno egy noctuára.Nem tudom,milyen pasztát tettél a processzorra?Nekem artic mx4 paszat van rajta elég jó cucc.Meg ugye van egy gyári pasztázás a proci magján is a kupak alatt amihez ugye nem férünk hozzá max buherálással de az garancia vesztés,nos oda ha gyengébb paszta van kenve akkor lehetnek magasabbak a hőfokok.És a 65-70 fok az terhelésnél jön ki?Mert nekem alapon olyan 30-33 fok között van hűvösebb időben most olyan 39-40 fok és picit magasabb fordulaton megy a procihűtő ventilátor is.Egy oldalon azt olvastam még a 65 fok jó a z500 tól de ezt terhelésre írták.
Esetleg itt [link] utána kérdezhetsz a hűtődnek meg a hőfoknak szerintem itt tudnak mondani konkrét dolgokat is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-11900KF 3.5GHz LGA1200 (16M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor!
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7 9700T - TDP 35W - 8mag/8szál - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged