- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
M0Dair
senior tag
Várom az ötleteket... még nem fúrtam meg!
-
M0Dair
senior tag
Hm, akkor sztem fúrom...
-
M0Dair
senior tag
Jah és a csavarok körül és az egyik gyorscsati külső felénél a plexi ''pókhálós''-an berepedezettnek látszik... a nyomást bírja... akkor ugye ez nem gáz?
Esetleg, ha valaki tudna rá új plexi tetőt és 939-re lefogatót, akkor cpu-ra is rátenném!
Várom az ajánlatokat is! -
M0Dair
senior tag
Hali!
Szóval adott egy blokk, amit nem a cpu-ra, hanem a PCI-E-s Inno 6600GT-mre szeretnék tenni... a rugókat már leszedtem a blokkról, de nemtom hogyan tegyem föl a vga gpu-jára...
Ha lyukat fúrok a plexibe, akkor vagy megreped, amitől félek, van csak ferdén tom rárakni a blokkot a gpu-ra, így nem a spirál közepe lesz a magon...
Egyáltalán érdemes ezt a blokkot rápaolni, mert itt ugye a spirál hatása nem érványesül!
A blokk fém része maga 50*50mm...
Valami olyan megoldás kéne, ami egyszerű, de nagyszerű... tehát jól is néz ki, mégse nagy modding... kábelkötegelő nem jó sajna!
Thx előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számítógépház bazár! Lian Li, Kolink, Hyte, DeepCool, Jonsbo. Frissítve:08.12
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB) - FEHÉR
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest