Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Nem, nem tesztre. Megvettem (volna). Ilyen az én szerencsém..Nincs lap, s még csak nem is mi (eladó -vevő) tehetünk róla.
Pedig..nagyon beleéltem már magam.
#6475) krammerka: Azt hiszem, félreérthetó voltam. Árában BŐVEN OK!! Arra céloztam csupán, hogy a nagy MHz-ek miatt, más kategóriába sorolja majd x-y, legenda és csalódás lesz. Pl ilyen a TX2. Kiváló hűtő, veri a mezőnyt, de abban (s talán picit feljebbi ) ársávban. Elterjedt a híre, s mikor "pistike" megvette, azt hitte , hogy vízhűtése van, s mikor forrt alatta a jól túlfeszelt proci, állt és nem értette.
-Lényeg: Kva jó, hogy magadra találtál végre, üdv az élők között!!!kulerr: alapon, vagy húzva???
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Kuponkunyeráló
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Formula-1
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3665, 100% Akkumulátor
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7 Sale.exe: 29.10.2025-ig Kedvezményes ár!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Pedig..nagyon beleéltem már magam.