- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
hackeeeee #4947 üzenetére
Persze, tök mind1 hogy 14-15-18 stb..csak vannak lapok és ramok, amik nem szeretnek ezt azt, de nézd meg. 5-5-5-15 vs 5-5-5-18 . Milyen brutálisan jobb az 5-5-5-15...? Sőt! A 2gigás modul (látom Neked az van) sokszor kevesebb fesszel is beéri mint az 1 gigás, majd nézd meg. Van, hogy a plusz fesz inkább gát mint előrelépés.
Ja!
Sajna én nagyon buta vagyok a keresésben, de Laragirl valahol (ramos vagy c2d tuning) topikban részletesen írt és linkelt az első két szám plusz 2 ről, pontos írások vannak, hogy mit s miért (ok-okozat). Hogy hol..nemtom, de a lényeg az amitz írtam kb.
Akkor nálad most 4-4-4-10 is mehet, ha megeszi a lap, igaz, mind1 mert jobb nem lesz tőle. Viszont ha ramtuning..nézd meg itt pl. a tuningtáblázatot a ph-n (Brumi féle, ha működok még, mert nem ment csak a topik), hogy ott is mind1, h 5-5-5-15-tel vagy 5-5-5-18-cal küldted a tesztet, seb.különbség vagy nagyon minimális, vagy nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Subaru topik
- Windows 7
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Autós topik
- ASRock lapok általában
- Milyen házat vegyek?
- Motoros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest