- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Három júniusi képem
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
lipi67 #12619 üzenetére
Azért is írtam, nekem van itt egy, csak ugye X4500M van benne, az meg játékra lókaki, de netezésre tökéletes. Ezért van az, hogy manapság alig használom az asztali gépet, csak ha olyan kedvem van, vagy max ha játszok... Szal ezért gondolok valami olyan vasra, ami idle-ben lókakit fogyaszt, de ha indítok vmit, akkor van szufla, jó lenne nekem EIST-el az E8400 is, de 3Ghz-n az E8400 a mai játékokhoz sztem néhol már kevés, hiába van bikás VGA alatta, vagy tévednék? Ha kapnék vmi 4 magost ez helyett a proci helyett, akkor azt hajtanám alap órajelen azt kész.
Ez is megy ~0,88-0,9V körül 3Ghz-n, ugye 1szer tesztelgettem... Most ugye 3,5Ghz-n megy 1,040V-n.
Ejj, na az nem jó... Hála én kinöttem ebből... Ezek a gyerekek..
(#12620) Aggregátor : Azt mondod? Hát VID alatt bőven megvan a 3Ghz, lentebb linkeltem a képet a mostani 3,5Ghz-ről, meg régebben teszteltem 0,896V-n primestabil is volt a proci 3Ghz-n.
Itt is van. És ugye a VID az 1,15V. Mondjuk igaz, manapság 4870-nel úgyis csak VGA limit lesz, azt meg nem fogok cserélni, manapság... Az tuti100...
Új hozzászólás Aktív témák
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- Windows 11
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hővezető paszták
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest